Helppo

Graniitta

Tämä joulun makuja sisältävä jäädyke, graniitta, on erilainen ja kevyehkö vaihtoehto jälkiruoaksi. Kokeile myös väliruoaksi makupalettia puhdistamaan!

Valmistusaineet

Valmistusohje

  1. Kiehauta vesi ja sokeri ja anna jäähtyä
  2. Hienonna rusinat ja mantelit monitoimikoneessa ja lisää glögin joukkoon
  3. Lisää jäähtynyt sokeriliemi, siivilöi seos, sekoita ja pakasta
  4. Sekoita graniittaa jäätymisen aikana useaan kertaan haarukalla, niin graniitta saa sille ominaisen sohjoisen rakenteen
Jaa resepti
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.