Sun-Maid

Ikoninen punainen rusinarasia on täynnä viinirypäleitä, joilla on kokemusta! Sun-Maid rusinat maustavat jogurtin ja myslin ja ovat herkullisia sellaisenaan.

Katso tuotteet

Sun-Maid rusinat sopivat pieneen makeannälkään, lisäenergiaksi, leivontaan tai vaikka matkaevääksi

Kalifornian auringon alla kasvaneet ja kuivatut Sun-Maid -rusinat ovat suomalaisten suosikkeja vuosikymmenten takaa. Sun-Maidin rusinat sisältävät aurinkoa ja rypäleitä, eipä muuta. Sun-Maid on jo yli 100-vuotias brändi ja siksi se herättää meissä monissa lämpimiä muistoja erityisesti lapsuudesta. Rusinat sopivat myös aikusuuteen: niillä on helppo makeuttaa puuro, mysli tai jogurtti. Tai ottaa mukaan välipalaksi tai urheilusuoritukseen antamaan energiaa. Maista myös uusia kirpeitä ja maustettuja rusinoita. Ne ovat jotain aivan uutta auringon alla.

Kirpeät rusinat

"Joskus sen kuuluukin olla kirpeää!"

Uudet kirpeät rusinat, marjasekoitus, vesimeloni ja mansikka, hurmaavat monet. Myös kirpeät rusinat tulevat Kalifornian auringon alta, eikä niihin ole lisätty lainkaan sokeria tai makeutusaineita. Täydellisiä luonnon herkkuja!

Ihania hetkiä Sun-Maidin parissa

Kaikkien tuntema legendaarinen punainen rusina on mukana monessa! Kurkkaa mitä kaikkea rusinasta voikaan keksiä.

Sun-Maid Instagramissa

Sun-Maid -tuotteet

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.