Sun-Maid ja Risto Räppääjä

Sun-Maid on mukana juhlimassa Risto Räppääjän 25v. syntymäpäiviä. Haluamme yhdessä kannustaa kaikkia hyvien kirjojen ja välipalojen äärelle. Osallistu arvontaan ja voita 50 euron arvoinen Sun-Maid ja Risto Räppääjä -tuotepalkinto.

Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja jätä yhteystietosi, niin olet mukana 50 euron arvoisen Sun-Maid ja Risto Räppääjä -tuotepaketin arvonnassa.

Risto Räppääjä -kirjoja on ilmestynyt jo vuodesta 1997. Nyt syksyllä julkaistu Risto Räppääjän juhlakirja on romaanisarjan 20. kirja. Ensi vuonna elokuvateattereissa nähdään Risto Räppääjän yhdeksäs elokuva, Risto Räppääjä ja Villi Kone, jossa myös Sun-Maid -rusinat ovat mukana.  Ensimmäisen kerran Sun-Maid -rusinat nähtiin Risto Räppääjä ja Väärä Vincent -elokuvassa vuonna 2020.

Osallistu arvontaan ja voita 50 euron arvoinen Sun-Maid ja Risto Räppääjä -tuotepaketti. Palkintoja arvotaan osallistuneiden kesken 10 kappaletta.

Lue tietosuojaseloste

Sun-Maid ja Risto Räppääjä kannustavat kaikkia hyvien kirjojen ja välipalojen äärelle

Tule sinäkin mukaan juhlimaan Risto Räppääjän 25v. syntymäpäiviä. Nyt Suomalaisesta Kirjakaupasta Risto Räppääjä -kirjan ostajalle kirpeitä rusinoita kaupan päälle.

Seuraa Sun-Maidia somessa
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.