Valkosuklaa-rusinacookiet Sun-Maidin kirpeillä rusinoilla fiiliskuva

Valkosuklaakeksit rusinoilla

0 arviota

Suklaa ja rusinat ovat tunnetusti hyvä makupari. Leivo muhkeisiin valkosuklaakekseihin mansikanmakuisia rusinoita ja valkosuklaahippuja, niin herkkusuut kiittävät.

Valmistusaika

Yhteensä: 30 min

Valmistusaineet

Valmistusohje

  1. Vaahdota pehmeä voi ja sokerit.
  2. Lisää kananmuna seokseen vatkaten.
  3. Sekoita vehnäjauhoihin leivinjauhe, suklaarouhe ja rusinat.
  4. Lisää seos voi-sokeri-munavaahtoon ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
  5. Jaa taikina 24 palaan, pyörittele palloiksi ja nostele ne leivinpaperin päälle kahdelle uunipellille. Litistä taikinapaloja kevyesti kämmenellä.
  6. Paista keksejä 200-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia, kunnes pinta on kauniisti ruskistunut.

Säilytä valkosuklaa-rusinakeksejä jäähtyneinä tiiviissä purkissa, jotta niiden rapeus säilyy. Voit myös pakastaa keksit.

Vinkki: Jos käytät tavallisia Sun-Maid-rusinoita, vaihda suklaa tummaan, niin makeus pysyy balanssissa.

Jaa resepti
Arvostele
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.