Punakaalipaistos
Herkullisen värinen, vielä herkullisemman makuinen lisuke punakaalista!
Helppo
Valmistusaineet
- ½ kerä punakaalia
- 1 punasipuli
- 1 dl rusinoita
- 1 pkt pekonia
- ½ dl pakastekarpaloita
- 1 dl vettä
- ½ dl punaviinietikkaa
- 2 rkl tummaa sokeria
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
- Halkaise punakaali ja leikkaa pois kova kantaosa
- Suikaloi kaali ja kuorittu sipuli
- Leikkaa pekoni kuutioiksi. Ruskista pekonikuutiot, sipuliviipaleet, rusinat ja kaalisuikaleet oliiviöljyssä paksupohjaisessa kattilassa
- Kaada päälle vesi, etikka ja sokeri. Keitä seosta miedolla lämmöllä yhden tunnin verran
- Sekoita paistokseen jäiset karpalot ja mausta suolalla ja pippurilla
Tarjoa paistos paahdetun lihan tai riistan kanssa.
Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.