Jouluinen tuulihattukranssi
Koko Suomi Leipoo toisen joulujakson teknisessä osiossa leivottiin jouluinen tuulihattukranssi, jonka täytteessä maistuu Sun-Maid -rusinat.
Koko Suomi Leipoo toisen joulujakson teknisessä osiossa leivottiin jouluinen tuulihattukranssi, jonka täytteessä maistuu Sun-Maid -rusinat.
Valmistusohjeet:
Muromassa:
Tuulihattumassa:
Täyte:
Vaniljakreemi:
Tuulihattujen liimaus kranssin muotoon
Sokeri 100 g
Sulata sokeri. Muodosta täytetyistä tuulihatuista kaksikerroksinen kranssi. Liimaa sulatetulla sokerilla kiinni.
Koristeet
Valkosuklaalumihiutaleet
Valkosuklaa 50 g
Sulata valkosuklaa ja valmista spritsaamalla lumihiutaleita leivinpaperin päälle. Jähmetä.
Sokeripallot
Sulata liimauksen käytetty sokeri uudelleen ja värjää punaisella. Dippaa kokonaiset hasselpähkinät kuumassa sokerissa (laita hasselpähkinä coctailtikkuun ja dippaa sokerissa). Jäähdytä.
TAI
Värjää sokerimassa punaiseksi ja tee siitä joulupalloja kranssiin.
Koristele tuulihattukranssi suklaalumihiutalella ja joulupalloilla.