Luumurahka
Luumurahka on joulun must jälkkäri! Rahka valmistuu kuivatuista luumuista ja saa ripauksen lisämakua raastetusta appelsiininkuoresta.
Luumurahka on joulun must jälkkäri! Rahka valmistuu kuivatuista luumuista ja saa ripauksen lisämakua raastetusta appelsiininkuoresta.
Mehevä taatelikakku pitää sisällään suklaan ja luumun paloja. Kakku on maidoton, mutta halutessasi voit käyttää soijajogurtin sijaan tavallista jogurttia tai esim. kermaviiliä.
Herkullinen uuniton juustokakku valmistetaan kuivatuista luumuista ja ripauksesta appelsiininkuorta. Ihanan jouluinen juustokakku.
Suklaa-ananaskakku on raikas tuulahdus juhlapöytään. Van Houten kaakaota ja Dolen Tropical Gold ananasta, ei voi tulla kuin hyvää!
Mausteinen rusinakakku sopii loistavasti niin joulupöytään kuin jälkiruokapöytään muutenkin. Tämä rusinakakku on myös oiva ruokalahja.
Mokkapalat, joissa yhdistyvät puolukoiden kirpeys ja kinuskin makeus. Nämäkin mokkapalat valmistuvat helposti “sekoita kaikki raaka-aineet keskenään” -menetelmällä
Muhkeat ja mehevät Halloween-mokkapalat maistuvat ihanasti suklaalle ja appelsiinille. Koristeina heiluvat haamut ja lentävät lepakot.
Lapsuudesta tutut mokkapalat aikuiseen makuun. Yhtä helpot leipoa kuin ennenkin, mutta konjakki tekee niistä kahvin kanssa makuklassikon.
Vegaaniset kesäkurpitsamokkapalat sopivat satokauden mukaan juhlapöytiin. Kesäkurpitsa tekee mokkapaloista mehukkaat.
Aprikoosi-chilimokkapalat on helppo ja nopea valmistaa – ja ne säilyvät maistuvan mehukkaina pitkään. Eksoottista twistiä mokkapaloihin!