Hakutulokset:

60 min Helppo

Rusinapullat

Perinteikkäät rusinapullat tuovat mieleen isoäidin rusinapullapitkon ja sopivat loistavasti vaikkapa joulupöytään.

60 min Helppo 15 annosta
Keskitaso

Van Houtenin mustaherukka-suklaakakku

Hanna Sumarin loihtima mustaherukka-suklaakakku sopii niin valmistujaisiin kuin rippijuhliin. Tässä mehevän marjaisassa reseptissä valkosuklaa täydentää kaakaon ja mustaherukan liiton. Leivo mustaherukka-suklaakakku juhlapöydän kruunuksi.

Keskitaso 10 annosta
Helppo

Luumurahka

Luumurahka on joulun must jälkkäri! Rahka valmistuu kuivatuista luumuista ja saa ripauksen lisämakua raastetusta appelsiininkuoresta.

Helppo 6 annosta
Keskitaso

Taateli-luumukakku

Mehevä taatelikakku pitää sisällään suklaan ja luumun paloja. Kakku on maidoton, mutta halutessasi voit käyttää soijajogurtin sijaan tavallista jogurttia tai esim. kermaviiliä.

Keskitaso 14 annosta
Helppo

Jouluinen juustokakku

Herkullinen uuniton juustokakku valmistetaan kuivatuista luumuista ja ripauksesta appelsiininkuorta. Ihanan jouluinen juustokakku.

Helppo 12 annosta
Keskitaso

Suklaa-ananaskakku

Suklaa-ananaskakku on raikas tuulahdus juhlapöytään. Van Houten kaakaota ja Dolen Tropical Gold ananasta, ei voi tulla kuin hyvää!

Keskitaso 12 annosta
Helppo

Mausteinen rusinakakku

Mausteinen rusinakakku sopii loistavasti niin joulupöytään kuin jälkiruokapöytään muutenkin. Tämä rusinakakku on myös oiva ruokalahja.

Helppo 12 annosta
90 min Helppo

Puolukka-kinuskimokkapalat

Mokkapalat, joissa yhdistyvät puolukoiden kirpeys ja kinuskin makeus. Nämä puolukka-kinuskimokkapalat valmistuvat helposti.

90 min Helppo 8 annosta
90 min Haastava

Halloween mokkapalat

Muhkeat ja mehevät Halloween-mokkapalat maistuvat ihanasti suklaalle ja appelsiinille. Koristeina heiluvat haamut ja lentävät lepakot.

90 min Haastava 10 annosta
Helppo

Aikuisten konjakkiset mokkapalat

Lapsuudesta tutut mokkapalat aikuiseen makuun. Yhtä helpot leipoa kuin ennenkin, mutta konjakki tekee niistä kahvin kanssa makuklassikon.

Helppo 16 annosta
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.