Ella’s Kitchen arvonnan säännöt

 1. Arvontaan voi osallistua kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, poislukien Ella’s Kitchen (Brands) Limited:n (jäljempänä “Järjestäjä”) työntekijät, heidän edustajansa sekä muut tähän arvontaan ammatillisesti liittyvät henkilöt.
 2. Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista.
 3. Osallistumalla arvontaan hyväksyt nämä säännöt ja ehdot; Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa osallistumisen, mikäli osallistumisen katsotaan rikkovan näitä sääntöjä ja ehtoja tai mikäli on syytä epäillä osallistujan vaikuttaneen epärehellisyydellään arvontaan.
 4. Arvonta alkaa ja siihen voi osallistua 25.4.2022
 5. Arvonta päättyy 2.5.2022.
 6. Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee kommentoida arvontapostauksen alle @ellaskitchensuomi Instagram-tilillä.
 7. Osallistumisen tulee tapahtua 25.4.2022-2.5.2022 välillä.
 8. Useaan kertaan osallistuminen on sallittu.
 9. 3 voittaja arvotaan. Voittaja saa itselleen Ella’s Kitchen tuotepaketin sekä Ella’s Kitchen ruokaseikkailukirjan, arvo n. 40€.
 10. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Instagramissa 2.5.2022.
 11. Voittajaa pyydetään ottamaan yhteyttä Järjestäjään Instagramin kautta 7 päivän sisällä arvonnan päättymisestä. Voittajaa pyydetään kertomaan tarvittavat tiedot, jotta Järjestäjä voi toimittaa heille palkinnon. Mikäli voittaja ei ota yhteyttä Järjestäjään 28 päivän kuluessa arvonnan päättymisestä, voittaja hylätään ja tilalle arvotaan toinen voittaja.
 12. Voittajan vastuulla on ilmoittaa oikeat ja ajantasaiset tiedot Järjestäjälle, jotta palkinto voidaan toimittaa perille.
 13. Järjestäjällä on tarvittaessa oikeus puolustaa itseään petollista tai vahingoittavaa toimintaa vastaan. Järjestäjällä on oikeus myös vaatia osallistujalta identiteetin, iän tai muun asiaankuuluvan tiedon varmistamista.
 14. Tämän arvonnan palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden vaihtaa palkintoja kokonaan tai osittain samanarvoisilla tai kalliimmilla vaihtoehdoilla, mikäli arvonnassa ilmoitettuja palkintoja ei ole saatavilla.
 15. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden peruuttaa tai muuttaa tätä arvontaa tai näitä ehtoja, mikäli ulkopuoliset olosuhteet, petos, väärinkäytös, ja / tai virhe (ihmisen tai tietokoneen) vaikuttaa tai voisi vaikuttaa tähän arvontaan tai palkintojen jakamiseen. Järjestäjä pyrkii aina minimoimaan vaikutuksen osallistujille, jotta vältettäisiin kohtuuton pettymys.
 16. Järjestäjä ei ole vastuussa mistään epäonnistumisesta tai sopimusvelvoitteiden täyttämättä jättämisestä kolmannen osapuolen kohdalla, vaikka Järjestäjä yrittää minimoida tällaiset laiminlyönnit.
 17. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin hallinnoima, vahvistama tai sponsoroima eikä liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin. Annat tietosi Järjestäjälle, et Facebookille/Instagramille. Antamiasi tietoja käytetään ainoastaan arvontaan osallistumiseen, ellet ole suostunut niiden käyttämiseen muuhun tarkoitukseen. Osallistumalla kilpailuun kaikki osallistujat luovuttavat Facebookille täydellisen vapautumisen kaikesta oikeudellisesta vastuusta tämän arvonnan yhteydessä.
 18. Sitoudut hyvittämään Järjestäjälle vahingot, jotka johtuvat näiden ehtojen ja sääntöjen noudattamatta jättämisestä, lakien tai säännösten rikkomisesta tai sopimattomasta käytöksestä.
 19. Mikäli annat virheellisiä tietoja itsestäsi tai osallistut jonkun muun puolesta (muuten kuin vanhemman, holhoojan tai vastaavan roolissa) arvontaan, on Järjestäjällä oikeus harkintansa mukaan hylätä osallistumisesi.
 20. Asiamiesten kolmansien osapuolien, järjestäytyneiden ryhmien tai tietokoneella automaattisesti luotujen osallistumisia ei sallita. Massaosallistumisia ei sallita.
 21. Sopimattomat, töykeät tai Järjestäjää loukkaavat vastaukset hylätään
 22. Mikäli yrität loukata millään tavalla arvontaa, Järjestäjää, Järjestäjän tuotteita, työntekijöitä tai johtajia kohtaan, osallistumisesi hylätään.
 23. Järjestäjä ei vastaa vastauksista, joita ei ole voitu vastaanottaa teknisistä syistä. Emme ole vastuussa kadonneista, vahingoittuneista tai viivästyneistä vastauksista, jotka johtuvat internetin, tietokonelaitteiden tai ohjelmiston vioista. Järjestäjä ei myöskään vastaa, mikäli sähköposti ei pääse perille viallisen internetyhteyden, ohjelmistovian, virheellisen sähköpostiosoitteen toimittamisen tai vastaanottajan sähköpostiohjelman roskapostisuodattimien takia.
 24. Mikäli voitat arvonnassa, suostut osallistumaan Järjestämän tai heidän edustajiensa järjestämään kohtuulliseen julkisuuteen.
 25. Osallistumalla arvontaan:
  1. sinun katsotaan antaneen suostumuksesi antamiesi henkilötietojen käyttämiseen arvontaan liittyvien ja kaikkien muiden tietojen, joihin olet antanut suostumuksesi (mukaanlukien markkinatutkimus) käyttämiseen Ella’s Kitchen (Brands) Limited:lle; ja
  2. hyväksyt, että näitä tietoja voidaan jakaa ja / tai säilyttää EU:n ulkopuolella, myös USA:ssa, maissa joissa henkilötietolaki ei välttämättä ole yhtenäinen EU:n henkilötietolakien kanssa. Järjestäjä pyrkii näissäkin maissa noudattamaan mahdollisuuksien mukaan henkilötietolakia suojatakseen osallistujien tietoja. Ymmärrät, että voit pyytää osallistumisesi poistamista missä vaiheessa vain.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.