Barebells-uutuustuotteet: Proteiinipatukat ilman sokeria

Proteiinipatukoiden uusi aikakausi

Kun puhutaan välipaloista, jotka tukevat aktiivista elämäntapaa, proteiinipatukat ovat nousseet suureen suosioon - ne ovat käteviä, maistuvia ja sopivat täydellisesti kiireisen päivän piristykseksi. Mutta mitä jos voisit nauttia proteiinipatukasta ilman huolta ylimääräisestä sokerista? Tämä on nyt mahdollista, sillä markkinoille on saapunut uudenlaisia proteiinipatukoita, jotka ovat paitsi täynnä makua, niihin ei ole myöskään lisätty sokeria! Barebells on vuonna 2016 perustettu ruotsalainen yritys, joka valmistaa, myy ja markkinoi funktionaalisia elintarvikkeita. Barebells tarjoaa herkullisen valikoiman proteiinilla täydennettyjä välipaloja sekä aamiais- ja jälkiruokavaihtoehtoja – mausta tinkimättä. Maku ja tyyli ovat saaneet vaikutusta 50-luvun Amerikasta. Tänä päivänä Barebellsia on saatavilla jo yli 20 maassa. Lejos on suomalainen perheyritys, joka on tunnettu laadukkaiden ja innovatiivisten tuotteiden maahantuojana, on ottanut valikoimiinsa nämä uudet proteiinipatukat. Yrityksen pitkä historia ja sitoutuminen tuomaan kuluttajille vain parasta näkyy myös tässä tuotevalinnassa. Olemme myös yksi Suomen parhaista työpaikoista, toteuttaen edelleen yhtiön perustajien alkuperäistä missiota: tuomme sitä jotain parempaa elämän eri hetkiin.

Makuelämys ilman kompromisseja

Usein proteiinipatukat mielletään maultaan tylsiksi tai keinotekoisiksi, mutta uuden sukupolven patukat ovat tässäkin suhteessa mullistaneet käsityksiä. Lejos on tuonut markkinoille vaihtoehdon, joka todistaa, että proteiinipatukka voi olla yhtä aikaa täyteläinen ja herkullinen ilman tarvetta ylimääräiselle sokerille. Tämä on saavutettu käyttämällä laadukkaita raaka-aineita ja huolellista reseptiikkaa, joka korostaa luonnollisia makuja. Maista esimerkiksi Soft Coco Chocoa tai puraise Soft Minty Choco -patukkaa! Barebells-proteiinipatukat tarjoavat monipuolisen valikoiman makuja, jotka tyydyttävät makeannälän ilman sokerin haittoja. Olipa kyseessä sitten nopea välipala toimistolla tai energiaboosti treenin jälkeen, nämä proteiinipatukat ovat oiva valinta! Barebells-proteiinivälipalat sopivat jokaiselle, joka haluaa elämäänsä pieniä arjen nautintoja. Lisätyn proteiinin vuoksi Barebells välipalat sopivat perustallaajien lisäksi täydellisesti myös urheilijoille. Barebells-tuoteperheestä löytyy vaihtoehtoja myös vegaaneille.

Sitoutuminen kuluttajien toiveisiin

Lejoksella on aina kuunneltu tarkasti kuluttajien toiveita ja pyrkinyt vastaamaan niihin parhaalla mahdollisella tavalla. Proteiinipatukat ilman lisättyä sokeria ovat vain yksi esimerkki kyvystämme innovoida ja tuoda markkinoille tuotteita, jotka vastaavat nykypäivän kuluttajien tarpeisiin. Perustajiemme alkuperäinen missio elää vahvana: tuoda jotain parempaa jokaiseen hetkeen. Nykyään Lejos on vahvasti kasvava elintarvikkeiden myynti-, markkinointi- ja maahantuontiyritys. Tuomme maahan Suomessa tunnetuksi tekemiämme brändejä, mutta panostamme yhä enemmän myös omien, suomalaisille kuluttajille suunnattujen tuotemerkkiemme kehittelyyn ja markkinointiin. Meillä tärkeään on saada suomalaisille juuri sitä, mitä suomalaiset voisivat seuraavaksi kaivata. Ota yhteyttä tai tutustu koko tuotevalikoimaamme: lejos.fi.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.