Lejos Oy: Innovatiivisia tuoteideoita suomalaisille kuluttajille

Suomalaisille kuluttajille

Lejos on suomalainen perheyritys, joka on jo yli sadan vuoden ajan tuonut maapallon parhaita brändejä kaikkien suomalaisten ulottuville. Uskomme, että laadukasta ruokaa ja juomaa ei tulisi pitää ylellisyytenä, vaan jokaisen suomalaisen saatavilla olevana arjen ilona - siksi olemme erikoistuneet tuomaan maahan ja markkinoimaan raikkaita juomia ja herkullista syötävää. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyvät suomalaisten suosikkituotteet, kuten NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid, Sunsweet, Van Houten, Kitchen Joy ja Dole. Mutta emme tyydy vain tunnettujen brändien edustamiseen – olemme myös panostaneet omien suomalaisten tuotemerkkiemme kehittelyyn ja markkinointiin. Haluamme tarjota suomalaisille juuri sitä, mitä he seuraavaksi kaipaavat.

Kasvava yritys

Lejos on vahvasti kasvava elintarvikkeiden myynti-, markkinointi- ja maahantuontiyritys. Pysyäksemme kehityksen kärjessä ja vastataksemme suomalaisten kuluttajien tarpeisiin, olemme panostaneet myös omien brändiemme kehittämiseen. Halusimme tuoda markkinoille aivan uudenlaisia tuotteita omien brändiemme alla, jotka on suunniteltu suomalaisia kuluttajia varten – ei tuotantolinjoja edellä. Siksi kehitimme Lagom- ja Hungry Chef -tuotteet, jotka täyttävät suomalaisten kuluttajien tarpeet ja odotukset. Lagom tarjoaa hyvinvointia ja tasapainoa arkeen, kun taas Hungry Chef tuo ammattikokit kotikeittiöihin uusien makuelämysten äärelle. On ylpeyden aiheemme, että olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista. Lejosin menestys perustuu osaavaan ja sitoutuneeseen henkilöstöömme, joka toteuttaa edelleen yhtiömme perustajien alkuperäistä missiota. Meillä Lejosilla haluamme tuoda sitä jotain parempaa elämän eri hetkiin.

Yhtetstiedot

Haluatko lisätietoa brändeistä tai tuotteistamme? Ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme! Vaihteemme on avoinna arkisin klo 8-16 numerossa +358 20 741 3800. Rekrysivustoomme voit puolestaan tutustua täällä. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista! (2021)
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.