Kattava valikoima elintarvikkeita sekä herkkuja Lejos Oy:ltä

 

Lejoksen perinteet elintarvikkeiden parissa

Taival kohti suomalaisten suosikkimakujen tarjoajaa alkoi yli sata vuotta sitten, ja tänä päivänä olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että olemme yksi maan johtavista elintarvikkeiden tukkukaupan yrityksistä. Perinteemme ja kokemuksemme antavat meille ainutlaatuisen kyvyn ymmärtää, mitä suomalaiset kuluttajat haluavat – olipa kyseessä sitten arjen perustarpeet tai viikonlopun herkutteluhetket. Olemme myös yksi Suomen parhaista työpaikoista, toteuttaen edelleen yhtiön perustajien alkuperäistä missiota: tuomme sitä jotain parempaa elämän eri hetkiin. Lue lisää ja tutustu: www.lejos.fi

Monipuolinen tuotevalikoima jokaiseen makuun

Lejoksen tuotevalikoima on suunniteltu vastaamaan jokaisen suomalaisen tarpeita! Meiltä löytyy jotakin jokaiselle, olipa kyseessä sitten makean nälkä tai suolaisen himo. Brändiportfoliomme sisältää tunnettuja nimiä kuten NOCCO, Vitamin Well ja Sun-Maid, sekä muita suosikkeja, jotka ovat vakiinnuttaneet paikkansa suomalaisten sydämissä. Ylpeinä voimme esitellä myös omat innovatiiviset tuotemerkkimme, kuten Lagom ja Hungry Chef, jotka on luotu erityisesti suomalaisille kuluttajille - nämä tuotteet ovat syntyneet asiakkaidemme toiveista ja tarpeista, ei tuotantolinjojen ehdoilla. Uskomme, että jokainen tuote on mahdollisuus tuoda iloa ja nautintoa asiakkaidemme päiviin. Tuomme markkinoille laajan valikoiman tuotteita, jotka vastaavat suomalaisten monipuolisiin makumieltymyksiin. Valikoimamme kattaa kaiken aina raikkaista juomista herkullisiin välipaloihin, ja olemme tunnettuja siitä, että tuomme jatkuvasti uusia ja jännittäviä makuja suomalaisten ulottuville.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.