Klassikkojen klassikko on varma valinta milloin vain!
Maailman parhaat mokkapalat
Tämä kaikkien myyjäisten klassikko on tuttu varmasti jokaiselle. Maailman parhaat mokkapalat syntyvät Van Houtenin legendaarisesta kaakaojauheesta juuri oikealla reseptillä. Oikean reseptin salaisuus on suuri määrä voita, sopivasti sokeria ja aitoa, tummaa kaakaojauhetta. Eli nyt vaan nonparellit valmiiksi ja leipomaan!
Tämän ohjeen meille on tehnyt mokkapalataituri, niistä kirjankin kirjoittanut, Prisca Leclerc. Varmasti parhaat mokkapalat, joita olet maistanut!
Perinteiset, parhaat mokkapalatKeväiset mokkapalat Hanna Sumarin tapaan
Nämä Hanna Sumarin keväisen pirteät mokkapalat piristävät varmasti joka vuodenaikaa! Poutapilvenomainen marenkikuorrutus lisättynä itsetehdyllä lemon curdilla vie mokkapalat täysin seuraavalle tasolle!
Keväiset mokkapalatVeriappelsiinimokkapalat
Mokkapalojen yllättäjä! Appelsiinin ja suklaan yhdistelmä on hyväksi todettu kokonaisuus, eikä suotta. Tähän leivokseen suklaisuutta tuovat sekä Van Houten -kookosjauhe, että pieni määrä suklaahippuja. Leivontaan käytetään pizzajauhoja, jotka ovat jauhatukseltaan melko hienoa - mutta valmiista mokkapaloista ei siltikään tule liian tiivitä, sillä taikinaan lisätään pieni määrä kookoshiutaleita. Hiutaleet tuovat lisämaun lisäksi mukavaa kuohkeutta valmiisiin mokkapaloihin.
Reseptiin!Maidottomat ja gluteenittomat mokkapalat
Koska kaikilla täytyy olla oikeus syödä klassisia suklaisia mokkaherkkuja, on meillä tietysti resepti myös maidottomiin ja gluteenittomiin mokkapaloihin.
Maidottomat ja gluteenittomat mokkapalatLisää herkkuja?
Lejoksen herkkumaailmasta löydät maistuvimmat reseptit parhaisiin herkkuihin, terveellisempiä herkkuja unohtamatta.