Suklaapopcorn cayennemausteella
Suklaa ja chili on klassinen makuyhdistelmä. Nyt tämä herkullinen makupari yhdistetään poppareihin ja se lopputuloksena on vastustamaton suklaapopcorn. Kaakao sekoitetaan voihin tomusokerin kanssa ja pyöräytetään suolattujen popcornien pintaan. Lyömätön yhdistelmä!
Valmistusaineet
- 1 pss suolattuja mikropoppareita
- 50 g voita
- 3 rkl Van Houten kaakaojauhetta
- 2 rkl tomusokeria
- 0,25 tl cayennepippuria
Valmistusohje
- Valmista popcornit mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan ja levitä ne leivinpaperille esimerkiksi uunipellille.
- Sulata voi kattilassa ja mittaa joukkoon kaakaojauhe ja tomusokeri sekä cayennepippuri. Sekoita, kunnes kaakao ja sokeri ovat sulaneet voin joukkoon.
- Kaada kaakaoseos popcornien päälle tasaisesti ja sekoita popcorneja kunnes seos on sekoittunut suht tasaisesti. Anna kuivahtaa ja nosta cayenne-suklaapopcornit tarjoiluastioihin.