Vitamin Well - vitamiinijuomat, joiden maku hurmaa

Suomalainen perheyritys, joka tuo maan parhaat brändit suomalaisten ulottuville

Lejos on suomalainen perheyritys, joka on jo yli 100 vuoden ajan tuonut maapallon parhaita brändejä kaikkien suomalaisten ulottuville. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota suomalaisille kuluttajille laajan valikoiman raikkaita juomia ja herkullista syötävää. Pyrimme jatkuvasti tuomaan markkinoille uusia ja mielenkiintoisia tuotteita. Meillä Lejosilla on vahva sitoutuminen asiakkaisiimme ja heidän tarpeisiinsa. Haluamme tarjota juuri sitä, mitä suomalaiset voisivat seuraavaksi kaivata. Siksi panostamme myös omien, suomalaisille kuluttajille suunnattujen tuotemerkkiemme kehittelyyn ja markkinointiin. Tunnemme suomalaiset kuluttajat ja heidän makuunsa sopivat tuotteet, ja pyrimme aina vastaamaan heidän tarpeisiinsa.

Lejoksen brändiportfolio - Suomalaisten suosikkituotteita ja uusia suunnannäyttäjiä

Kun ajattelet suosikkituotteita, mieleesi saattavat juolahtaa Nocco, Vitamin Well, Sun-Maid tai vaikkapa Sunsweet. Tiedätkö, että kaikki nämä brändit kuuluvat Lejoksen brändiportfolion joukkoon? Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota suomalaisille niin tunnettuja ja rakastettuja tuotteita. Tuomme kuitenkin markkinoille myös aivan uudenlaisia tuotteita omien brändiemme alla. Lagom ja Hungry Chef ovat esimerkkejä brändeistämme, jotka on suunniteltu erityisesti vastaamaan suomalaisten kuluttajien tarpeisiin. Emme katso vain tuotantolinjoja ja trendejä, vaan pyrimme aina ymmärtämään suomalaisten kuluttajien toiveita ja tarpeita. Tavoitteenamme on tarjota juuri sitä, mitä suomalaiset voisivat seuraavaksi kaivata - olipa kyseessä sitten terveellinen välipala kiireiseen arkeen tai herkullinen ruokaelämys kotona nautittavaksi. Olemme ylpeitä brändiportfoliostamme, joka koostuu suomalaisten suosikkituotteista sekä uusista suunnannäyttäjistä omien brändiemme alla. Haluamme tarjota suomalaisille kuluttajille parasta mahdollista laatua ja makuelämystä jokaiseen hetkeen. Jos kaipaat lisätietoja brändeistämme tai tuotteistamme, voit ottaa meihin yhteyttä Vaihteen kautta numerossa +358 20 741 3800 (arkisin klo 8-16). Olemme aina valmiita auttamaan sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet. Tervetuloa tutustumaan maistuvaan ja monipuoliseen valikoimaamme!
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.