Ella’s Kitchen

Herkullista luomulastenruokaa, joka aktivoi kaikki aistit ja tekee lapsen ruokailusta hauskaa ja nopeaa!

Katso tuotteet

Herkullista ja luonnollista 100% luomuruokaa, jota vauvasi + lapsesi rakastaa!

Ella’s Kitchen tarjoaa korkealaatuisia, luomuhedelmistä ja -vihanneksista tehtyjä soseita sekä snackseja. Ne sopivat 4kk-ikäisistä vauvoista aina vaariin saakka. Ella’s Kitchenin herkulliset luomuruoat aktivoi kaikki aistit ja tekee lapsen ruokailusta hauskaa ja nopeaa.

TIEDOTE:

Ella’s Kitchen vetää takaisin erän tuotteesta banaani-rusina kaurapatukka luomu 25g, parasta ennen päivämäärä 29.03.2022.

Takaisinveto johtuu siitä, että osassa erän tuotteita on havaittu okratoksiini A:ta yli sallitun rajan. Okratoksiini A on luonnollinen aine, jota voi muodostua kuivattuihin hedelmiin, kuten rusinoihin ja viljoihin, varastoinnin aikana. Haluamme vakuuttaa, vaikka kyseessä on laatuongelma, tuote ei ole terveydelle vaarallinen. Tuotteet eivät kuitenkaan vastaa korkeita laatuvaatimuksiamme. Ella’s Kitchenille pienten terveys ja turvallisuus on ykkösprioriteetti, joten olemme ryhtyneet välittömiin toimenpiteisiin kyseisen erän poistamiseksi kauppojen hyllyiltä, sillä aikaa kun teemme tuotteille lisätestejä.

Kyseisen erän tuotteita on ollut myynnissä K-ryhmän ja S-ryhmän kaupoissa. Kuluttajia, jotka ovat ostaneet kyseisiä tuotteita parasta ennen päivämäärällä 14.03.2022, pyydetään olemaan yhteydessä osoitteeseen asiakaspalaute@lejos.fi tai +385 20 741 3800. Korvaamme vialliset tuotteet kuluttajille.

Tapaa Mahtimasut!

Taputa, hiero ja kutita. Pienet pyöreät masut ovat ihmeellisiä! Jokainen lusikallinen The Red One -smoothieta tai haukku Melty Stick -naksua ei ainoastaan täytä pikkumasua, vaan auttaa myös pitämään maailmastamme huolta.

Olemme aina uskoneet, että yritykset voivat ja niiden tulisi pyrkiä hyvään. Tavoitteenamme on alusta alkaen ollut parantaa lasten elämää luomalla terve suhde ruokaan, mutta meidän on tehtävä myös kaikkemme huolehtiaksemme planeetastamme, jotta pienokaisemme voivat kasvaa terveessä ja onnellisessa maailmassa.

Mahti-masut ovat auttaneet meitä tässä eteenpäin ja kerromme "Hyviä asioita, joita teemme" -raportissa kohokohtia viime vuoden aikana tekemistämme hyvistä asioista.

Lue raportti

Tehdään ruokailuhetkistä HAUSKOJA!

Pikkuiset oppivat rakastamaan ruokaa parhaiten, jos ruokailuhetkistä tehdään hauskoja! Joten olemme keränneet paljon ideoita, joita kannattaa kokeilla kotona, jotta pikkuisesi voi kokea ruoan kaikilla aisteillaan.

Katso vinkit

Ella’s Kitchen -tuotteet