Ella’s Kitchen

Herkullista luomulastenruokaa, joka aktivoi kaikki aistit ja tekee lapsen ruokailusta hauskaa ja nopeaa!

Katso tuotteet

Herkullista ja luonnollista 100% luomuruokaa, jota vauvasi + lapsesi rakastaa!

Ella’s Kitchen tarjoaa korkealaatuisia, luomuhedelmistä ja -vihanneksista tehtyjä soseita sekä snackseja. Ne sopivat 4kk-ikäisistä vauvoista aina vaariin saakka. Ella’s Kitchenin herkulliset luomuruoat aktivoi kaikki aistit ja tekee lapsen ruokailusta hauskaa ja nopeaa.

Tapaa Mahtimasut!

Taputa, hiero ja kutita. Pienet pyöreät masut ovat ihmeellisiä! Jokainen lusikallinen The Red One -smoothieta tai haukku Melty Stick -naksua ei ainoastaan täytä pikkumasua, vaan auttaa myös pitämään maailmastamme huolta.

Olemme aina uskoneet, että yritykset voivat ja niiden tulisi pyrkiä hyvään. Tavoitteenamme on alusta alkaen ollut parantaa lasten elämää luomalla terve suhde ruokaan, mutta meidän on tehtävä myös kaikkemme huolehtiaksemme planeetastamme, jotta pienokaisemme voivat kasvaa terveessä ja onnellisessa maailmassa.

Mahti-masut ovat auttaneet meitä tässä eteenpäin ja kerromme "Hyviä asioita, joita teemme" -raportissa kohokohtia viime vuoden aikana tekemistämme hyvistä asioista.

Lue raportti

Tehdään ruokailuhetkistä HAUSKOJA!

Pikkuiset oppivat rakastamaan ruokaa parhaiten, jos ruokailuhetkistä tehdään hauskoja! Joten olemme keränneet paljon ideoita, joita kannattaa kokeilla kotona, jotta pikkuisesi voi kokea ruoan kaikilla aisteillaan.

Katso vinkit

Ella’s Kitchen -tuotteet

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.