Suomalainen perheyritys tuo maailman maut suomalaisten ruokapöytiin

Perheyrityksen pitkä historia

Lejoksen tarina alkoi vuonna 1921, kun Erik Juuranto päätti tuoda Suomeen Van Houtenin kaakaota. Tämä oli vasta alkua, sillä vuosien varrella olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme merkittävästi. Alkuperäinen missiomme oli tuoda maailman parhaita brändejä suomalaisten ulottuville, ja tämä missio on säilynyt muuttumattomana yli vuosisadan ajan. Vuosikymmenten aikana olemme tuoneet Suomeen monia tunnettuja brändejä, kuten Sunsweetin luumut ja Sun-Maid rusinat. Näiden tuotteiden avulla olemme rikastuttaneet suomalaisten ruokapöytiä ja tuoneet uusia makuelämyksiä arkeen. Lejoksen pitkä historia ja sitoutuminen laatuun ovat tehneet meistä luotettavan toimijan elintarvikkeiden tukkukaupassa.

Monipuolinen tuotevalikoima

Lejoksen tuotevalikoima on laaja ja monipuolinen, kattaen niin raikkaat juomat kuin herkulliset syötävät. Meiltä löytyy tuotteita, jotka sopivat erilaisiin makumieltymyksiin ja tarpeisiin. Esimerkiksi NOCCO ja Vitamin Well ovat suosittuja juomabrändejä, jotka tarjoavat virkistystä ja makuelämyksiä. Lisäksi tuomme maahan tunnettuja brändejä, kuten Van Houtenin kaakaota ja Kitchen Joyn valmisruokia. Näiden tuotteiden avulla suomalaiset voivat nauttia maailman mauista omassa keittiössään. Olemme myös kehittäneet omia brändejämme, kuten Lagom ja Hungry Chef, jotka on suunniteltu erityisesti suomalaisten kuluttajien tarpeisiin.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys

Lejoksella vastuullisuus on keskeinen osa toimintaamme. Pyrimme toimimaan yhteistyössä sellaisten yritysten kanssa, jotka jakavat samat arvot kanssamme ja omaavat tarvittavat laatu- ja ympäristösertifikaatit. Vaikka tuotteemme tulevat pääosin ulkomailta, pyrimme mahdollisimman kestävään kuljetusketjuun. Olemme saaneet WWF Green Office -sertifikaatin, joka todistaa, että otamme ympäristöasiat huomioon kaikessa toiminnassamme. Tämä sertifikaatti kannustaa meitä asettamaan kunnianhimoisia tavoitteita ja saavuttamaan parannuksia ympäristön hyväksi. Lejoksen tuotteita ostamalla tuet suomalaista työtä ja yhteiskuntaa, tuotteiden alkuperämaasta riippumatta.

Innovatiiviset uudet tuotteet

Lejoksella panostamme jatkuvasti uusien tuotteiden kehittelyyn ja markkinointiin. Haluamme tarjota suomalaisille kuluttajille juuri sitä, mitä he voisivat seuraavaksi kaivata. Esimerkiksi Lagom ja Hungry Chef -tuotteet on suunniteltu suomalaisten kuluttajien tarpeet edellä, ei tuotantolinjat. Olemme tuoneet markkinoille aivan uudenlaisia tuotteita, jotka vastaavat nykypäivän kuluttajien odotuksiin ja tarpeisiin. Innovatiivisuus ja jatkuva kehitys ovat olennaisia osia toimintaamme, ja pyrimme aina löytämään uusia tapoja rikastuttaa suomalaisten ruokapöytiä.

Suomalaisten suosikkibrändit

Lejoksen brändiportfolio on täynnä suomalaisten suosikkituotteita. NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid, Sunsweet, Van Houten, Kitchen Joy ja Dole ovat vain muutamia esimerkkejä brändeistä, jotka ovat saavuttaneet suuren suosion Suomessa. Näiden tuotteiden avulla olemme tuoneet maailman maut suomalaisten ulottuville. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota suomalaisille kuluttajille laadukkaita ja herkullisia tuotteita, jotka rikastuttavat arkea ja juhlaa. Lejoksen sitoutuminen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen on tehnyt meistä luotettavan ja arvostetun toimijan elintarvikkeiden tukkukaupassa.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.