Jack Link's beef jerky couscoussalaatissa

Värikäs Beef Jerky-couscoussalaatti

0 arviota

Kun etsit hieman ruokaisampaa lisuketta, kannattaa miettiä hieman rajojen ulkopuolelta! Beef Jerkyä voi käyttää myös ruoanlaitossa couscous-salaatissa! Kokeile ja ylläty!

Valmistusaika

Yhteensä: 20 min

Valmistusaineet

Valmistusohje

  1. Kuori punajuuri ja porkkana.
  2. Leikkaa pieniksi paloiksi.
  3. Kiehauta vesi.
  4. Lisää suola ja kasvikset kattilaan.
  5. Lisää couscous, kun kasvikset ovat puolikypsiä.
  6. Laita kansi kattilan päälle ja ota kattila levyltä.
  7. Anna couscousin turvota pakkauksen ohjeen mukaan.
  8. Leikkaa Beef Jerky kuutioiksi. Hienonna kevätsipuli.
  9. Yhdistä liha, couscous, kasvikset , granaattinomenan siemenet ja kevätsipuli.
  10. Mausta oman mielesi mukaan suolalla ja mustapippurilla.
Jaa resepti
Arvostele
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.