Suklaa-rusinatryffelit
Lahjaksi, ystävälle, jälkiruoaksi, viikonlopun herkuksi… Nämä suklaa-rusinatryffelit ovat helppoja tehdä ja vielä helpompia syödä!
Helppo
Valmistusaineet
- 200 g tummaa suklaata
- 300 g ranskankermaa
- ½ dl rusinoita
- ½ dl cashew-pähkinöitä
- kaakaojauhetta, tomusokeria ja mantelirouhetta koristeluun
Valmistusohje
- Sulata tumma suklaa vesihauteessa
- Lisää sulatettu suklaa huoneenlämpöisen ranskankerman sekaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi
- Siirrä massa kylmään tunniksi kovettumaan
- Ota teelusikallinen massaa ja laita keskelle yksi rusina ja yksi pähkinä
- Muotoile palloiksi ja pyörittele kaakaojauheessa, tomusokerissa tai mantelirouheessa
- Nostele valmiit tryffelit tarjoiluastiaan ja siirrä kylmään odottamaan tarjoamista
Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.