Punajuuripesto-Myslisnäkkärit
Samettisen pehmeä ja täyteläinen punajuuripesto maustaa Myslisnäkkärit syksyn sesongin makuihin. MysliSnäkkäri on leivottu rakkaudella Ullan Pakarin uunissa suomalaiseen puhdaskauraan. Lisäksi se sisältää omenaa, rusinaa ja kanelia.
Valmistusaineet
Raaka-aineet:
- 4 Myslisnäkkäriä
- 1 keitetty kypsä punajuuri
- 1 dl pinjansiemeniä
- 1 dl raastettua parmesaania
- 1 rkl hunajaa
- 1 dl oliiviöljyä
- 1/4 tl kanelia
Valmistusohje
Kuori ja raasta kypsä punajuuri. Paahda pinjansiemenet kuivalla paistinpannulla. Laita punajuuri, siemenet, juustoraaste ja mausteet tehosekoittimeen ja puolet öljystä. Aja seos sileäksi. Lisää loppu oliiviöljy ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Voitele Myslisnäkkärit punajuuripestolla ja koristele mielesi mukaan. Esimerkiksi timjamilla tai syötävillä kukilla.