45 min
Helppo
4 annosta

Pikapasha

Pikapasha on pääsiäisen nopein ja helpoin jälkiruoka!
Pikapasha ei vaadi yön yli valuttamista, vaan se valmistuu nopeasti! Aktiivista tekoaikaa tarvitaan vain 15 min ja passiivista tekoaikaa 30 min.

 

Pirteän twistin tähän pashaan tuovat ihanat Sweet Peach -karkkitaatelit.

 

Valmistusaineet

Valmistusohje

  1. Paahda mantelilastut. Levitä mantelilastut tasaisesti leivinpaperilla peitetylle uuniastialle. Paahda 175-asteisessa uunissa noin 5–7 minuuttia, kunnes ne saavat kauniin kullanruskean värin. Tarkkaile paahtumista, sillä lastut palavat helposti. Anna jäähtyä. 
  2. Pilko rusinat ja taatelit hieman pienemmiksi paloiksi. Taatelit saat pilkottua kätevimmin saksilla. 
  3. Sekoita kulhossa rahka, limemehu, pilkotut rusinat ja taatelit, mangosose sekä hieman yli puolet paahdetuista mantelilastuista. 
  4. Vaahdota kerma melko kovaksi vaahdoksi ja mausta se sokerilla ja vaniljasokerilla. 
  5. Kääntele kermavaahto varovasti rahka-hedelmäseoksen joukkoon. 
  6. Anna pashan levätä jääkaapissa vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua. 
  7. Tarjoile laakeista jälkiruokakulhoista. Viimeistele annokset Dole-mangokuppien mangopaloilla ja koristele lopuilla mantelilastuilla.
Jaa resepti

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.