Perunasalaatti
Perunasalaatti on oiva lisuke kaikkina vuodenaikoina, ei vain kesällä. Tällä reseptillä vanha klassikko saa mukavasti uutta ilmettä ja makua.
Valmistusaineet
- 4 isoa perunaa
- 2 porkkanaa
- 4 kananmunaa
- 1 dl rusinoita kuivattuna
- 4 suolakurkkua kuutioituna
- 2 punasipulia hienonnettuna
- 2 rkl ranskankermaa
- 2 rkl majoneesia
- 2 rkl kapriksia
- 1 rkl sinappia
- 1 rkl persiljaa hienonnettuna
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
- Kuivata rusinoita 100 asteisessa uunissa 45 minuuttia
- Kuori perunat ja leikkaa ne 2 cm kokoisiksi kuutioiksi. Tee sama porkkanoille
- Keitä kuutioita kymmenen minuuttia kunnes ne ovat kypsiä. Jäähdytä kylmässä vedessä
- Keitä kananmunat koviksi ja pilko 1cm kokoisiksi kuutioiksi
- Sekoita kaikki ainekset varovasti isossa kulhossa
Tarjoa perunasalaatti paahtopaistin tai makkaroiden kanssa, raikkautta salaattiin saat asettelemalla salaatin salaatinlehtien päälle tarjolle.
Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.