Persikka-kana crackersit
Sara Ollilan persikka-kana crackersit sopivat niin illanistujaisiin, välipalaksi kuin iltapalaksikin.
Valmistusaineet
- Voileipäkeksejä
- 2 prk Lagom kanafileitä tomaattikastikkeessa
- 200g Tuorejuustoa
- 5 Säilyke persikan puolikasta
- Ruohosipulia
Valmistusohje
- Sekoita kana tuorejuuston joukkoon (Jos haluat enemmän makua, niin tässä kannattaa valita jokin muu tuorejuusto kuin maustamaton.)
- Pilko persikat pieniksi paloiksi ja lisää kana-tuorejuustoseoksen joukkoon
- Annostele tahna voileipäkeksien päälle ja koristele ruohosipulilla
Lagom tarjoaa hyvää juuri sopivassa koossa.
Sopiva määrä liikuntaa, työtä, ravintoa ja lepoa. Se on kokonaisvaltaista hyvinvointia! Muista olla armollinen itsellesi.