Paprikakastike
Maukas, helppo ja nopea paprikakastike monenlaisen ruoan kaveriksi. Paprikakastike toimii myös erinomaisesti dippinä!
Helppo
Valmistusaineet
- 2 punaista paprikaa
- 1 pieni sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- ½ dl rusinoita
- 1 dl oliiviöljyä
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
- Kuumenna puolet oliiviöljystä kattilassa
- Lisää hienonnettu sipuli, valkosipuli, rusinat sekä paprikat
- Freesaa ainekset kypsiksi ja lisää loppu öljy sekä mausteet
- Aja massa tasaiseksi sauvasekoitinta käyttäen ja tarkista maku
Kastike toimii parhaiten kylmänä esimerkiksi salami-bruchettojen kanssa.
Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.