Överipancaket Taste of Nikinmäen tapaan
Kun makeat pannarit kuorruttaa itsetehdyllä rommisiirapilla ja rapealla pekonilla, voi övereistä olla varma. Suolaisen, makean, rapean ja rasvaisen liitto on brunssipöydän kunkku!
30
min
Helppo
4
annosta
Valmistusaineet
Pancakes:
- 1 pss Hungry Chef Pancakes mix
- 5 dl maitoa
Lisäksi:
- 2 pkt pekonia
- 2 dl rommia
- 2 dl fariinisokeria
Valmistusohje
- Mittaa kattilaan rommi ja fariinisokeri.
- Kiehauta ja anna porista miedolla lammöllä kunnes nesteestä on noin puolet jäljellä.
- Anna jäähtyä.
- Valmista taikina pussin ohjeen mukaisesti.
- Levittele pekonit uunipellille ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min tai kunnes ne ovat rapsakoita.
- Paista pannukakut öljytyllä pannulla ja kasaa pinoksi lisäten pekonia aina väliin ja lopuksi kaada koko komeuden päälle syntistä rommisiirappia!