Överipancaket Taste of Nikinmäen tapaan

Kun makeat pannarit kuorruttaa itsetehdyllä rommisiirapilla ja rapealla pekonilla, voi övereistä olla varma. Suolaisen, makean, rapean ja rasvaisen liitto on brunssipöydän kunkku!

30 min Helppo 4 annosta

Valmistusaineet

Pancakes:

Lisäksi:

  • 2 pkt pekonia
  • 2 dl rommia
  • 2 dl fariinisokeria

Valmistusohje

  1. Mittaa kattilaan rommi ja fariinisokeri.
  2. Kiehauta ja anna porista miedolla lammöllä kunnes nesteestä on noin puolet jäljellä.
  3. Anna jäähtyä.
  4. Valmista taikina pussin ohjeen mukaisesti.
  5. Levittele pekonit uunipellille ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min tai kunnes ne ovat rapsakoita.
  6. Paista pannukakut öljytyllä pannulla ja kasaa pinoksi lisäten pekonia aina väliin ja lopuksi kaada koko komeuden päälle syntistä rommisiirappia!