Maidottomat manteli-mustikkapannukakut
Pannukakkukestit ovat yhdessäoloa parhaimmillaan. Nämä vegaaniset manteli-mustikkapannukakut sopivat aamupalapöytään, brunssille tai puhtaasti herkutteluun – ja maistuvat ihan kaikille!
- maidoton
- Aamupalat ja brunssi
- Jälkiruoat
- Välipalat
Helppo
Valmistusaineet
- 2,4 dl Hungry Chef 00 pizzajauhoja
- 2 rkl sokeria
- 2 tl leivinjauhetta
- ½ tl ruokasoodaa
- ½ tl suola
- 1 tl vaniljasokeria
- 1,8 dl mantelimaitojuomaa
- tuoreita mustikoita
Valmistusohje
- Sekoita keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe, ruokasooda, vaniljasokeri ja suola.
- Lisää joukkoon kasvimaitojuoma ja sekoita taikina tasaiseksi.
- Paista kookosöljyssä kuumalla pannulla haluamasi kokoisia pannukakkuja. Käännä pannukakut heti, kun se on mahdollista, jotta lopputuloksena on kuohkeita pannareita.
Tarjoile lämpimänä ja tuoreiden mustikoiden kanssa!