Nutellakeksit
Helpot kolmen aineen nutellakeksit syntyvät kätevästi Hungry Chef pizzajauhoista. Maapähkinävoilla ja hasselpähkinöillä kuorrutetut keksit toimivat loistavasti vaikkapa kahvin kanssa.
Helppo
Valmistusaineet
- 180 g Nutellaa
- 1 kananmuna
- 2,5 dl Hungry Chef pizzajauhoa
Täyte:
- 6 rkl maapähkinävoita
- 3 rkl Nutellaa
- 3-4 rkl tomusokeria
- n. 0,5 dl hasselpähkinärouhetta koristeluun
Valmistusohje
- Vispaa Nutella ja kanamuna sekaisin, noin 2 minuuttia.
- Sekoita lastalla jauhot taikinan sekaan.
- Anna jähmettyä jääkaapissa kelmuun käärittynä 15-20 minuuttia.
- Valmista taikinan jähmettymistä odotellessa täyte.
- Vispaa maapähkinävoi ja Nutella sekaisin.
- Lisää vähitellen tomusokeri, sekoita tasaiseksi ja laita pursotinpussiin.
- Leikkaa jähmettynyt taikina 25 osaan, pyöritä pieniksi palloiksi ja paina pallojen keskelle sormenpäällä kuoppa.
- Pursota kuoppaan täytettä ja ripottele päälle hasselpähkinärouhetta.
- Paista keksejä 170 asteisessa uunissa 10 minuutin ajan.
Tarjoile kaakaon, kahvin tai teen kanssa ja nauti hyvien ystävien seurassa!
Herkullisia keksejä ei voi koskaan olla liikaa!