
Maailman paras kaakao
Tämän täyteläisempää kaakaota ei voi olla olemassa. Täydellinen suklaanautinto! Tämä maailman paras kaakao maistuu niin talvisen ulkoilupäivän jälkeen kuin pimeinä syysiltoina. Kokeile tarjoilla myös viikonloppubrunssilla – takuuvarma sydämien lämmittäjä!
Helppo
Valmistusaineet
- ½ l täysmaitoa
- 2 rkl Van Houten kaakaojauhetta
- sokeria maun mukaan
- 80 g tummaa suklaata (70-80%)
- (mausteita maun mukaan (chili, kaneli, piparminttu...))
Valmistusohje
- Raasta tumma suklaa.
- Lämmitä maito ja kaada se suklaaraasteen päälle.
- Kaada maito takaisin kattilaan ja lisää kaakaojauhe ja sokeri.
- Kuumenna kaakao kiehuvaksi, tarkasta maku.
Vaihtelua kaakaoon saa lisäämällä siihen chiliä, kanelia, appelsiininkuorta, piparminttua… Piparminttukarkkikepistä saa kauniin koristeen lisäksi myös makua kaakaoon.
Van Houten - suklaata aidoimmillaan!