Van Houten rommikaakao fiiliskuva
Helppo

Maailman paras kaakao

Tämän täyteläisempää kaakaota ei voi olla olemassa. Täydellinen suklaanautinto! Tämä maailman paras kaakao maistuu niin talvisen ulkoilupäivän jälkeen kuin pimeinä syysiltoina. Kokeile tarjoilla myös viikonloppubrunssilla – takuuvarma sydämien lämmittäjä!

Valmistusaineet

  • ½ l täysmaitoa
  • 2 rkl Van Houten kaakaojauhetta
  • sokeria maun mukaan
  • 80 g tummaa suklaata (70-80%)
  • (mausteita maun mukaan (chili, kaneli, piparminttu...))

Valmistusohje

  1. Raasta tumma suklaa.
  2. Lämmitä maito ja kaada se suklaaraasteen päälle.
  3. Kaada maito takaisin kattilaan ja lisää kaakaojauhe ja sokeri.
  4. Kuumenna kaakao kiehuvaksi, tarkasta maku.

Vaihtelua kaakaoon saa lisäämällä siihen chiliä, kanelia, appelsiininkuorta, piparminttua… Piparminttukarkkikepistä saa kauniin koristeen lisäksi myös makua kaakaoon.

Jaa resepti

Tuotteet

Van Houten Cacao – kaakaojauhe

Van Houten Cacao – kaakaojauhe

Avaa tuote
Van Houten Kaakaojuomajauhepussit

Van Houten Kaakaojuomajauhepussit

Avaa tuote
Van Houten Reilun kaupan kaakaojuomajauhe

Van Houten Reilun kaupan kaakaojuomajauhe

Avaa tuote
Kaikki tuotteet
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.