Kanakastike kookoksella
Tee vaihteeksi hieman erilainen kanakastike: kookosmaito ja rusinat tuovat itämaisia makuja arjen tuttuun perusruokaan.
Helppo
Valmistusaineet
- 400 g kanasuikaleita
- 1 kesäkurpitsa
- 1 sipuli
- 1 valkosipulin kynsi
- ½ - 1 dl rusinoita
- 1 prk kookosmaitoa
- ½ dl soijakastiketta
- 1 rkl hunajaa
- 1 rkl kalakastiketta
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
- Ruskista kanasuikaleet melkein kypsiksi
- Lisää hienonnettu sipuli, valkosipuli sekä rusinat ja paista vielä hetki
- Lisää suikaloitu kesäkurpitsa, kookosmaito, soija, kalakastike, hunaja ja mausteet
- Anna kiehua kasaan 10–15 minuuttia kunnes kastike on hiukan paksuuntunut ja kesäkurpitsa kypsää
Tarjoa basmatiriisin ja paahdettujen cashew- pähkinöiden kanssa
Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.