Kevyt hedelmärahka
Välillä kevyt hedelmärahka on paikallaan vaikkapa välipalana. Pirteäksi aamupalaksi rahka käy myös ja aterian päätteeksi hedelmillä höystetty rahka on ihanan kevyt jälkiruoka. Hedelmiä vaihtelemalla tähän rahkaan saa eri makuja ja rusinat antavat juuri sopivasti makeutta hunajan lisäksi!
10
min
Helppo
2
annosta
Valmistusaineet
- 1 iso omena
- 1 appelsiini
- 1 banaani
- 1 dl rusinoita
- 250 g rahkaa
- 1 rkl hunajaa
- 3 oksaa minttua tai sitruunamelissaa
- tuoreita tai pakastemarjoja koristeeksi
Valmistusohje
- Sekoita rahka sekä hunaja keskenään
- Kuori ja paloittele hedelmät pieniksi kuutioiksi
- Sekoita hedelmät, rusinat, minttu sekä rahka keskenään ja anna maustua hetken
- Koristele hedelmärahka esimerkiksi punaviinimarjoilla
Vinkki! Valitse hedelmärahkaan lempihedelmiäsi, kokeile mikä yhdistelmä maistuu parhaimmalta ja kehittele juuri sinulle täydellinen hedelmärahkaohje!
Sun-Maid – vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.