Pizzaohje - täyteläisen pizzan salaisuudet

Lejos Oy – kotimainen herkkujen koti

Lejos on suomalainen perheyritys, joka on jo yli sadan vuoden ajan tarjonnut suomalaisille maailman parhaita ruoka- ja juomabrändejä. Tunnettuna elintarvikkeiden ja juomien tukkukauppana olemme olleet luotettava kumppani suomalaisille ravintoloille, kaupoille ja kuluttajille. Toimintamme ytimessä onkin luoda suomalaisten arkeen ripaus ekstraa tuomalla markkinoille vain parhaita saatavilla olevia herkkuja. Yrityksemme visio on tuoda suomalaisille sitä jotain parempaa elämän eri hetkiin. Tuomme maahan laadukkaita ja raikkaita juomia sekä herkullista syötävää, jotka ovat osa suomalaisten arkea ja juhlahetkiä. Me Lejoksella ymmärrämme suomalaisten makumieltymykset ja keskitymme tarjoamaan juuri sitä, mitä suomalaiset haluavat seuraavaksi kokeilla ja nauttia. Laajan brändiportfoliomme avulla voimme taata, että jokainen löytää jotain omaan makuunsa juuri meiltä.

Täyteläisen pizzan salaisuudet

Pizza on herkullinen ja suosittu ruokalaji, joka löytyy monen ravintolan ja ruokakaupan valikoimasta - haluammekin nyt jakaa kanssanne parhaat vinkit täyteläisen pizzan valmistamiseen! Hyvän pizzan salaisuus piilee pohjan lisäksi oikeissa raaka-aineissa ja tarkoin valituissa mausteissa. Tässä muutamia vinkkejä täydellisen pizzan valmistukseen: Aloita laadukkaasta pizzapohjasta. Voit kokeilla erilaisia pohjataikinoita, kuten perinteistä hiivataikinaa tai rapeaa ohutta pohjaa. Muista aina valita vain laadukkaita ja tuoreita raaka-aineita. Lisää pizzapohjaan suomalaisesta vehnästä valmistettua jauhoa, joka takaa herkullisen ja pehmeän pohjan. Varmista myös, että uunisi on tarpeeksi kuuma, jotta pohja paistuu rapeaksi ja kypsäksi. Valitse myös täytteet huolella. Voit kokeilla erilaisia yhdistelmiä ja suosia juuri omia kestosuosikkiainesosiasi. Käytä esimerkiksi aitoa ja laadukasta mozzarellajuustoa, joka sulaa täydellisesti ja antaa pizzalle täyteläisen ja mehevän maun. Lisää pizzaasi myös tuoreita kasviksia, kuten tomaattia, paprikaa ja tuoretta basilikaa, jotka tuovat raikkautta ja makua. Suosittelemme myös kokeilemaan erilaisia kasvistäytteitä, kuten herkullisia kotimaisia sieniä. Lopuksi, oikeanlainen mausteiden käyttö tekee pizzastasi täydellisen! Kokeile erilaisia yrttejä ja mausteita, kuten oreganoa, basilikaa tai chilirouhetta, jotka antavat pizzalle oman mausteisen tai tarvittaessa tulisen lisänsä. Lisää mausteet täytteiden päälle ennen uuniin laittamista, jotta maut imeytyvät täytteisiin ja antavat pizzalle täyteläisen makuelämyksen. Olemme Lejoksella valmiita auttamaan täydellisen pizzan metsästyksessä - ota rohkeasti yhteyttä tai tutustu nettisivuillamme suosikkibrändeihisi, joilla loihdit täydellisen illallisen itsellesi ja läheisillesi.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.