Olemme Suomen 4. paras työpaikka - lue miksi!

Lejos on Suomen 4. paras työpaikka keskisuurten yritysten sarjassa Great Place to Work -tutkimuksessa.

Harppaus viime vuoden kymmenennestä sijasta neljänneksi kertoo, että olemme osanneet luotsata yritystä oikeaan suuntaan. Yrityskulttuurin kehitystahto ja yhdessä tekemisen voima on kantanut Lejosta eteenpäin ja Suomen parhaiden yritysten joukkoon sijoittuminen näkyy myös liiketoiminnan kasvuna. Ensi vuonna 100 vuotta täyttävä Lejos on edelleen perustajansa, Erik Juurannon jalanjäljillä. Perheyritys, jossa jo neljäs sukupolvi on valmiudessa tuomaan maailman herkut suomalaisten ulottuville, tuo sitä jotain parempaa kaikkiin kuluttajan elämän eri hetkiin. Uteliaasti, rohkeasti, avoimesti, yhdessä tehden ja palolla lejoslaiset kulkevat maailmalla etsimässä uusia, yllättäviä ja parhaita makuja jokaisen suomalaisen ostoskoriin. Lejoksen kanssa samassa mittauksessa on mukana koko perheyritysrypäs Ki-Sal, Lejos ja Juuranto Group.

Yhdessä me olemme Lejos.

Viime vuonna jatkunut liiketoiminnan kasvu on tehty motivoituneen ja hyvinvoivan henkilökunnan avulla. Tavoitteenamme on, että jokaisella lejoslaisella on mahdollisuus vaikuttaa paitsi omiin työtehtäviinsä, myös liiketoiminnan ja prosessien kehittämiseen niin halutessaan. Liiketoiminnan kasvu auttaa pitämään intoa ja paloa yllä, mutta näen tärkeänä sen, että pystymme myös toisenlaisessa tulostilanteessa säilyttämään Lejoksen löytöretkeilijän luonteen ja alkuperäisen hengen. Sijoitus neljänneksi Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa on osoitus siitä, että menemme oikeaan suuntaan jatkuvan työhyvinvoinnin parantamisen tiellä, pohtii Lejoksen toimitusjohtaja Oskar Lindroos. - Hyvässä yrityksessä annetaan jokaiselle vastuuta, luotetaan ammattitaitoon ja nähdään positiiviset puolet ja vahvuudet sekä kannustetaan tuomaan omaa persoonallisuutta peliin. Rohkeus kokeilla hieman hullujakin asioita luo kulttuurin, jossa jokainen uusi työpäivä voi olla seikkailu. Haluamme ylittää niin kuluttajien kuin yhteistyökumppaneidenkin odotukset. Epäonnistuminen on sallittua, suorastaan suotavaa ja onnistumisia juhlitaan isosti, iloitsee markkinointijohtaja Katri Heinonen. - Kasvu tuo mukanaan kasvua ja viime aikojen rekrytoinnit ovat osoitus siitä, että Lejos on haluttava työpaikka. Yhteishenki välittyy meidän jokaisen asenteesta, näkyen ja kuuluen monella eri tavalla monissa eri kanavissa. Tunnustus GPTW Suomen parhaat työpaikat -listalla kannustaa meitä jatkamaan hyvää työtä, jotta jatkossakin olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista! Taloudellinen menestys on sitoutuneiden ja hyvinvoivien ihmisten ansiota, kertoo talousjohtaja Lotta Mäkelä.

Lejoksen työntekijöiden avoimia vastauksia Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa:

”Lejoksen "henki" on jotain, mitä en ole kokenut muualla. Hyvä ja välitön tunnelma lähtee aina omistajasta ja kulkee johdon kautta työntekijöihin. Täällä saa tehdä asioita ja tarvittaessa epäonnistua.” ” Me välitämme toisistamme aidosti.” ” Ihmiset haluavat tehdä hyvää työtä ja haluavat myös auttaa toisiaan. Kiitosta kuulee paljon, ja myös naurua. Meillä on mielenkiintoinen työ, jossa pääsee näkemään maailmalta trendejä ja tekemään töitä myös mahtavien tuotemerkkien parissa, luomaan jotain uutta suomalaisille.”
Lejos parhaat työpaikat GPTW
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.