Mitä NOCCO -juomat ja BCAA ovat?

Useimmat kuluttajat tuntevat NOCCO -juomat hyvänmakuisina energiajuomina, kun taas kuntoilijat arvostavat myös niissä olevia aminohappoja.
NOCCO - oikeasti hyvänmakuinen BCAA -juoma!

Haastateltavana myyntiedustaja Cati Nylund Lejokselta:

Monelle jo tuttu NOCCO -juoma on rantautunut Suomeen Ruotsista. Mutta mitä se oikeastaan on? Anne-Marie Suomalainen kyseli Catilta aiheesta.

MITÄ ON BCAA?


”BCAA on lyhenne sanahirviöstä Branched Chain Amino Acids, eli suomeksi puhutaan haaraketjuisista aminohapoista. BCAA-aminohappoihin kuuluvat leusiini, valiini ja isoleusiini.”

MIHIN BCAA:TA TARVITAAN?


"Aminohapot ovat keholle välttämättömiä lihasten rakennusaineita, jotka toimivat myös suorana energianlähteenä lihaksille. Keho ei pysty itse tuottamaan kaikkia aminohappoja, vaan osa on saatava ravinnosta.
Proteiinit muodostuvat eri aminohapoista. Eli kun syöt proteiinipitoista ruokaa, kehosi pilkkoo proteiinit aminohapoiksi. Nauttiessasi vapaita aminohappoja kehosi pystyy käyttämään näitä rakennusaineena heti.”

NOCCO Caribbean – BCAA energiajuoma

MIKSI NOCCO?

”Yksi tölkki NOCCO BCAA:ta sisältää 3000 mg BCAA-aminohappoja suhteessa 4:1:1. 2000 mg leusiinia, 500 mg isoleusiinia ja 500 mg valiinia ja NOCCO BCAA+ 5000 mg BCAA aminohappoja suhteessa 4:1:1. 3333 mg leusiinia, 833 mg isoleusiinia ja 833 mg valiinia. Kaikki ovat näitä vapaita aminohappoja, joita keho pystyy käyttämään rakennusaineena heti.

NOCCO BCAA sisältää mainittujen aminohappojen lisäksi myös kofeiinia ja vitamiineja. Itse nautin NOCCOa energianlähteenä heti aamusta ja treenieni yhteydessä. Treenilaturia kaivatessa juon NOCCO BCAA:ta ennen treeniä, muuten nautin kofeiinitonta NOCCO BCAA+ treenin aikana tai jälkeen. NOCCO on myös täydellinen kaveri niinä päivinä, kun proteiinin saantini on ollut niukkaa tai tarvitsen pienen piristyksen päivääni.”

ONKO NOCCO -JUOMISSA SOKERIA?


”NOCCO BCAA ja BCAA+ ovat sokerittomia ja myös matalasti hiilihapotettuja. Parasta niissä on kuitenkin voittamaton maku ja hyvä fiilis, minkä NOCCO tölkin avaaminen jo tuo!”

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.