MARJAT JA HEDELMÄT

Me Lejoksella uskomme laadukkaisiin ja terveellisiin raaka-aineisiin. Siksi tuomme suomalaisille elintarviketoimijoille vain parasta maailmalta: Dole-ananasta, Sunsweet-luumua, Sun-Maid -rusinaa, uusiseelantilaista boysenmarjaa ja parasta, eteläamerikkalaista avokadoa.

Dole-ananas on laadun tae

Dole on maailmankuulu makoisasta ananaksestaan. Ananas on varsinainen vitamiinipommi ja erinomainen luontainen makeuttaja. Dolen Tropical Gold -lajike on ainutlaatuisen makea ja keltainen –  ja siksi ruokateollisuuden suuri suosikki. Edustamillamme tehtailla on FSSC-, ISO14001- ja SAI-sertifikaatit, ja osa tuotteista on saatavilla myös Rainforest Alliance -sertifioituina.

Ananasmurska sopii leivontaan ja välipaloihin, mehutiivisteestä syntyy erinomainen mehu ja ananaspaloilla täydentyy niin valmisateria kuin pakastepitsa. Meillä on saatavilla ananastuotteita niin pakasteina kuin lämpimässä säilyvinä, kysy lisää!

Avokado korvaa rasvan

Avokado on varsinainen taika-aine: se tuo ruokaan kermaisuutta ilman tippaakaan rasvaa. Avokadossa on peräti 60 % enemmän kaliumia kuin banaanissa. Rasvan korvikkeena avokado on korvaamaton. Avokadokuutioita voi käyttää salaatteihin ja aterianosiin, viipaleita leipiin ja pulpia smoothieihin, jäätelöön, jälkiruokiin ja raakaleivontaan.

Boysenmarja on jotain erilaista

Vadelman ja karhunvatukan sekoitus, tämä ihmeellinen tumma marja on uskomattoman makea ja ravinteikas. Mehutiivisteen väri on kauniin violetti ja maultaan ihanan makoisa. Boysenmarja kasvaa vain Amerikassa, Chilessä ja Uudessa-Seelannissa, joten tämä hieno marja on todella jotakin kiinnostavaa ja erilaista.

Luumu

Se aito kalifornialainen, lämpimänkeltaisen auringon kypsyttämä, kivetön Sunsweet -luumu valloittaa myös moninaisina raaka-aineina. Luumu on todellinen ihmeidentekijä: se on makea, kuitupitoinen vitamiinipommi, joka nostaa ruoan hedelmäpitoisuutta, makeutta, kosteutta ja makoisuutta aivan luonnollisesti.

Sunsweet -luumupyree maistuu jo itsestään aivan hillolta, vaikka siinä ei ole yhtään lisättyä sokeria. Mehutiiviste kuivatusta tai tuoreesta luumusta tuo valmiiseen ruokaan kauniin värin ja nostaa tuotteen muita makuja. Luumupaloilla saa lisää rakennetta ja kuituja esimerkiksi välipalapatukkaan. Lisäämällä luumua leipään sen saa säilymään useita päiviä pidempään. Luumujauhetta käytetään esimerkiksi leivonnassa ja muroissa. Mihin tahansa ruokaan luumua lisätäänkään, se tuo aina hedelmäpitoisuutta, kuitua ja erinomaista mausteiden sinfoniaa täydentämään lopputuotteen omaa makua ja rakennetta.

Rusina

Peräti 99 % suomalaisista kuluttajista tunnistaa* Sun-Maidin rusinat,  eikä ihme, sillä ikoninen punainen pakkaus on tuttu näky kauppojen hyllyillä jo vuodesta 1962. Perinteisin menetelmin viljelty rusina kypsyy hitaasti kalifornialaisen auringon alla saaden siten ominaisensa makeuden. Suuren kokonsa ja makoisuutensa vuoksi kalifornialainen rusina on vertaansa vailla leivissä, leivonnaisissa, myslissä, suklaassa, jälkiruoissa ja aterioissa.

*Dagmar Brand Survery January 2019

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.