Makuja maailmalta: Lejosin valikoima

Monipuolinen valikoima maailman makuja

Lejoksen valikoima on kuin matka maailman ympäri, tarjoten suomalaisille kuluttajille mahdollisuuden nauttia eri maiden herkkuja omassa keittiössään. Meidän tuoteportfoliomme kattaa laajan kirjon erilaisia makuja ja tuotteita, jotka ovat saavuttaneet suosiota ympäri maailmaa. Esimerkiksi Sun-Maid rusinat Kaliforniasta ja Sunsweetin luumut ovat olleet suomalaisten suosikkeja jo vuosikymmeniä. Näiden tuotteiden avulla suomalaiset voivat kokea palan Kalifornian aurinkoa ja makuja. Meidän valikoimamme ei rajoitu vain perinteisiin tuotteisiin, vaan tuomme jatkuvasti markkinoille uusia ja innovatiivisia tuotteita. Kitchen Joy -pakasteateriat ja NOCCO-energiajuomat ovat esimerkkejä tuotteista, jotka ovat löytäneet tiensä suomalaisten sydämiin. Näiden tuotteiden avulla pyrimme tarjoamaan kuluttajillemme uusia makuelämyksiä ja vaihtoehtoja arjen ruokailuun.

Brändit, jotka kertovat tarinaa

Lejoksen brändiportfolio on täynnä tarinoita ja perinteitä, jotka ulottuvat vuosikymmenten taakse. Esimerkiksi Van Houtenin kaakao, joka oli ensimmäinen tuontituotteemme vuonna 1921, on edelleen monien suomalaisten suosikki. Tämä ikoninen kaakao on tuonut lämpöä ja makua suomalaisten koteihin jo yli sadan vuoden ajan. Tällaiset brändit eivät ole vain tuotteita, vaan ne ovat osa suomalaista kulttuuria ja historiaa. Toinen esimerkki on Sun-Maid rusinat, jotka tulivat Suomeen vuonna 1962. Nämä rusinat ovat tunnettuja poikkeuksellisen hyvästä maustaan ja laadustaan. Sun-Maidin tarina on myös tarina kestävästä viljelystä ja yhteisöllisyydestä, sillä brändi on 1200 rusinaviljelijän omistama osuuskunta. Tällaiset tarinat tekevät tuotteistamme erityisiä ja antavat niille syvemmän merkityksen kuluttajien silmissä.

Innovaatio ja kasvu

Lejoksen menestys ei perustu pelkästään perinteisiin, vaan myös jatkuvaan innovaatioon ja kasvuun. 2000-luvulla olemme tuoneet Suomeen runsaasti uusia tuotemerkkejä, jotka ovat saavuttaneet suuren suosion. Esimerkiksi Kitchen Joy -pakasteateriat ovat nousseet markkinajohtajiksi, ja Vitamin Well -juomat ovat löytäneet tiensä monien suomalaisten arkeen. Innovaatio on meille jatkuva prosessi, ja pyrimme aina löytämään uusia tapoja vastata kuluttajien muuttuviin tarpeisiin. Kasvumme taustalla on myös vahva panostus omien tuotemerkkien kehittämiseen. Lagom ja Hungry Chef -tuotteet on suunniteltu erityisesti suomalaisten kuluttajien tarpeet huomioiden. Näiden brändien avulla voimme tarjota kuluttajillemme juuri sitä, mitä he seuraavaksi kaipaavat. Innovaatio ja kasvu kulkevat käsi kädessä, ja ne ovat olennainen osa strategiaamme.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys

Vastuullisuus on keskeinen osa Lejoksen toimintaa. Pyrimme toimimaan yhteistyössä sellaisten yritysten kanssa, jotka jakavat samat arvot kanssamme ja omaavat tarvittavat laatu- ja ympäristösertifikaatit. Vaikka tuotteemme tulevat pääosin ulkomailta, pyrimme mahdollisimman kestävään kuljetusketjuun. Olemme saaneet WWF Green Office -sertifikaatin, joka todistaa, että otamme ympäristöasiat huomioon kaikessa toiminnassamme. Vastuullisuus ei ole meille vain sana, vaan se näkyy konkreettisina tekoina. Pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme ja vähentämään ympäristövaikutuksiamme. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että käytämme luonnonvaroja viisaasti ja suojelemme luonnon monimuotoisuutta. Vastuullisuus on meille jatkuva prosessi, ja pyrimme aina löytämään uusia tapoja toimia kestävästi.

Yhteistyö ja kumppanuudet

Yhteistyö ja kumppanuudet ovat olennainen osa Lejoksen menestystä. Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita ja mahdollisuuksia, jotka auttavat meitä tarjoamaan entistä parempia ratkaisuja asiakkaillemme ja kuluttajillemme. Yhteistyö muiden yritysten kanssa mahdollistaa sen, että voimme tuoda markkinoille uusia ja innovatiivisia tuotteita, jotka vastaavat kuluttajien muuttuviin tarpeisiin. Kumppanuudet eivät rajoitu vain liiketoimintaan, vaan ne ulottuvat myös yhteiskunnalliseen vastuuseen. Olemme mukana erilaisissa projekteissa ja aloitteissa, jotka edistävät kestävää kehitystä ja yhteiskunnallista hyvinvointia. Yhteistyö ja kumppanuudet ovat meille tapa luoda arvoa paitsi liiketoiminnallemme, myös laajemmin yhteiskunnalle.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.