Lejos Suomi: Elintarvikkeiden tukkumyyntiä jo 100 vuoden ajan

Perinteikäs perheyritys

Lejoksen tarina alkoi Suomessa jo yli 100 vuotta sitten, kun perustimme ensimmäisen toimipisteemme. Siitä lähtien olemme kasvaneet ja kehittyneet, mutta perusarvomme ovat pysyneet samoina: haluamme tarjota laadukkaita tuotteita ja erinomaista palvelua asiakkaillemme. Tänä päivänä olemme yksi Suomen johtavista elintarvikkeiden tukkumyyjistä, ja ylpeydellä jatkamme perinteitä, jotka ovat tehneet meistä luotettavan kumppanin. Meillä on laaja valikoima tuotteita, jotka vastaavat monenlaisiin tarpeisiin. Valikoimamme kattaa kaiken tarvittavan niin päivittäistavarakaupoille, ravintoloille kuin esimerkiksi suurkeittiöillekin. Olemme sitoutuneita tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta, ja siksi työskentelemme tiiviisti tuottajien ja toimittajien kanssa varmistaaksemme tuotteidemme laadun ja saatavuuden.

Asiakaslähtöistä ja henkilökohtaista palvelua

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää! Tiedämme, että jokainen asiakas ja hänen tarpeensa ovat yksilöllisiä, ja siksi pyrimmekin aina räätälöimään palvelumme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Ammattitaitoinen tiimimme on myös aina valmiina auttamaan ja neuvomaan, jotta asiakkaamme voivat tehdä parhaat mahdolliset valinnat liiketoimintaansa ajatellen. Palvelumme ei rajoitu vain tuotteiden toimitukseen - tarjoamme myös kattavaa tukea ja neuvontaa tuotevalikoiman hallinnassa ja kehittämisessä. Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa asiakkaidemme menestystarinoita, ja jatkamme työskentelyä sen eteen, että voimme tarjota entistäkin parempaa palvelua tulevaisuudessa. Lue lisää meistä ja tuotevalikoimastamme: www.lejos.fi
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.