Lejos on nyt WWF Green Office -sertifioitu

WWF Green Office logo vaaka

LejokselleKi-Salille ja Juuranto Groupille on myönnetty WWF:n Green Office sertifikaatti 24.6.2020 

WWF:n Green Office sertifikaatti on merkki siitä, että toimistomme ympäristöjärjestelmä on nyt laadittu ja toimipiste Espoon Keilaniemessä on auditoitu.  

WWF Green Office auttaa meitä luomaan kestävän kehityksen ympäristöjärjestelmän ja toimimaan siinä 

WWF Green Office opastaa ja auttaa työpaikkaamme Espoon Keilaniemessä toimimaan ympäristövastuullisesti. Green Office -työkalujen avulla olemme selvittäneet, millaisia ympäristövaikutuksia toimiston toiminnoillamme on ja saaneet arvion nykytilanteesta sekä ehdotuksia siitä, mitä kannattaa muuttaa. Green Office -sertifikaatin myötä meillä on myös hyvät ohjeet seuraaviin askeleihin.  

Yhdessä WWF Green Office -tiimin kanssa rakennamme juuri meidän tarpeisiimme sopivaa ympäristöjärjestelmää toimistoomme ja edistämme sitä. Järjestelmän avulla pienennämme toimistomme hiilijalanjälkeä, käytämme luonnonvaroja viisaasti ja suojelemme luonnon monimuotoisuutta. 

WWF Green Office -sertifikaatti todistaa, että otamme ympäristöasiat huomioon toimitiloissamme, päätöksenteoksessamme ja kaikessa toiminnassa. Tarkastukset ja vuosittainen Green Office -raportointi kannustavat asettamaan lisää kunnianhimoisia tavoitteita, mittaamaan tuloksia ja saavuttamaan parannuksia luonto ja ympäristö huomioiden. 

 

Lisätietoja:

Laatupäällikkö Meeri Koponen
meeri.koponen@lejos.fi

 

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.