Lejoksen tuotebrändit: Oivallisia valintoja niin arkeen kuin juhlaan

Arkea ja juhlaa varten

Lejos on suomalainen perheyritys, joka on jo yli 100 vuoden ajan tuonut maapallon parhaita brändejä kaikkien suomalaisten ulottuville. Tällä hetkellä keskitymme erityisesti elintarvikkeiden ja juomien tukkukauppaan, tarjoten suomalaisille laadukkaita tuotteita niin arkiseen kuin juhlavaankin tarpeeseen. Meidän tavoitteenamme on tarjota suomalaisille kuluttajille juuri sitä, mitä he tarvitsevat ja kaipaavat. Brändiportfoliomme kattaa tunnettuja suomalaisia suosikkeja, kuten NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid, Sunsweet, Van Houten, Kitchen Joy ja Dole. Tuomme maahan myös aivan uudenlaisia tuotteita omien brändiemme alla, kuten Lagom ja Hungry Chef -tuotteet. Näitä kaikkia yhdistää yksi asia: ne on suunniteltu suomalaisten kuluttajien tarpeet huomioiden, ei vain tuotantolinjojen vaatimusten mukaan.

Oivallisia valintoja eri tilanteisiin

Olemme ylpeitä, että voimme tarjota suomalaisille kuluttajille laajan valikoiman tuotteita erilaisiin elämänhetkiin. Olitpa sitten etsimässä piristystä rankan treenin jälkeen, haluat hemmotella itseäsi herkullisella välipalalla tai järjestää ikimuistoiset juhlat, brändiportfoliossamme on ratkaisu juuri sinulle. Meillä on yksi tavoite: tarjota suomalaisille kuluttajille parhaat tuotteet eri tarpeisiin. Olipa kyse sitten arjesta tai juhlasta, valikoimassamme on varmasti useita maistuvia vaihtoehtoja sinulle ja perheellesi. Tutustu valikoimaamme ja valitse omasi! Esimerkiksi suosikkijuomamme NOCCO ja Vitamin Well sopivat niin aktiivisille urheilijoille kuin työpäivän piristykseksi. Ne sisältävät tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita, jotka auttavat jaksamaan ja palautumaan. Jos taas kaipaat hieman makeampaa herkkua, Sun-Maidin ja Sunsweetin kuivatut hedelmät ovat täydellinen vaihtoehto. Ne ovat herkullisia ja terveellisiä välipaloja, jotka tyydyttävät makeannälän ilman ylimääräistä sokeria. Järjestäessäsi juhlia tai pidemmän kaavan illallista, Hungry Chef -tuotteemme tulevat apuun. Hungry Chef -tuotteillamme voit loihtia herkullisia ja ravitsevia aterioita nopeasti ja helposti. Ja kun on aika päättää ateria makealla, Van Houtenin ja Kitchen Joyn suklaat ja makeiset takaavat unohtumattomat jälkiruoat. Ella’s Kitchen puolestaan tarjoaa korkealaatuisia, luomuhedelmistä ja -vihanneksista tehtyjä soseita sekä snackseja. Ne sopivat 4kk-ikäisistä vauvoista aina vaariin saakka. Ella’s Kitchenin herkulliset luomuruoat aktivoi kaikki aistit ja tekee lapsen ruokailusta hauskaa ja nopeaa.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.