Lejoksen kestävän kehityksen tavoitteet: Kohti vastuullisempaa tulevaisuutta

Kestävän kehityksen tavoitteet

Lejoksen kestävän kehityksen tavoitteena on luoda vastuullisempi tulevaisuus. Suomalaisena perheyrityksenä olemme sitoutuneet toimintaamme ohjaavaan yhteiskuntavastuuseen ja ympäristöystävällisiin arvoihin. Pyrimme vaikuttamaan positiivisesti sekä paikallisella että globaalilla tasolla uusilla innovaatioilla ja vastuullisten tekojen kautta. Yhtenä elintarvikkeiden ja juomien tukkukaupan alan johtavista yrityksistä haluamme edistää kestäviä toimintatapoja koko toimialalla. Kiinnitämme erityistä huomiota valikoimiemme valintaan ja markkinoinnin eettisyyteen. Haluamme varmistaa, että tuotteemme täyttävät korkeimmat mahdolliset laatustandardit ja vastaavat kuluttajien tarpeisiin.

Vastuullinen tuotetoiminta

Tuomme maahan ja tarjoamme suomalaisille parhaita brändejä, joissa yhdistyvät laatu, maku ja vastuulliset valinnat. Panostamme erityisesti paikallisten ja kestävien tuotemerkkien kehittämiseen. Olemme ylpeitä tuodessamme suomalaisten ulottuville maapallon parhaita brändejä, jotka ilahduttavat erilaisia elämän hetkiä aina herkuttelusta terveelliseen välipalaan. Tiedostavina toimijoina tarkastelemme tarkasti tuotantoketjujamme varmistaaksemme, että ne täyttävät korkeat säännösten asettamat vaatimukset. Varmistamme, että valitsemamme tavarantoimittajat jakavat arvomme ja noudattavat vastuullista tuotantoa koskevia periaatteita. Näin voimme varmistaa, että tuotteidemme valmistamiseen ei liity haitallisia ympäristövaikutuksia tai epäeettistä toimintaa.

Innovaatiot kestävän tulevaisuuden puolesta

Lejoksen innostava brändiportfolio seuraa ja ennustaa suomalaisten kuluttajien tarpeita. Haluamme tuottaa juuri sitä, mitä suomalaiset kaipaavat seuraavaksi. Siksi kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita vastaamaan kuluttajien tarpeisiin ja odotuksiin. Keskitymme erityisesti kestäviin ja terveellisiin vaihtoehtoihin tarjotessamme ainutlaatuisia herkkuja ja raikkaita juomia. Olemme ylpeitä omista tuotemerkeistämme, kuten Lagom ja Hungry Chef, jotka ovat suunniteltu vastaamaan suomalaisten kuluttajien tarpeita. Nämä brändit huomioivat paikalliset maut, tarjoavat vastuullista laatua ja lisäävät valikoimaamme uudenlaisia ajatuksella valmistettuja tuotteita.

Yhteystiedot

Toimintamme perusta on vahva asiakaspalvelu ja avoin vuorovaikutus. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse arkisin klo 8-16 numerossa +358 20 741 3800. Olemme sitoutuneita palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja vastaamaan kysymyksiin kestävän kehityksen tavoitteistamme ja vastuullisuudestamme. Tule mukaan rakentamaan parempaa ja vastuullisempaa tulevaisuutta yhdessä kanssamme!
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.