Lämpöä ja iloa syksyn pimeneviin iltoihin

Virkeänä satavuotiaana perheyrityksenä olemme tänä syksynä löytöretkeilleet suomalaisiin pöytiin taas kaikkea uutta ja ihanaa. Kurkkaa uusimmat tuotteet ja lämmittävämmät jutut täältä!

Vitamin Well Netflix fiiliskuva

Lämmittäviä uutuuksia syksyyn ja alkutalveen

Virtaa syksyyn tuo takuulla NOCCO BCAA -juomauutuudet, GUTsy Captain Kombuchan Zero -tuotesarja ja tietenkin Antti Tuiskun nimikko-kombucha, granaattiomenan makuinen maitohappobakteereita sisältävä juoma!

The GUTsy Captain Kombucha pomegranate Antti Tuisku 400ml tuotekuva

Mikäli etsinnässä on jotain hieman rauhallisempaa, suosittelemme lämpimästi kylmää Halo Topin jäätelöä. Uutuusmaku Gooey Brownie on syntisen suklainen, lusikoitavan herkullinen ja yksinkertaisesti syötävän suloinen nautinto! Normaalia vähemmällä kalorimäärällä tietenkin!

Halo Top Gooey Brownie jäätelöfiiliskuva

Jos kylmä ilma suorastaan huutaa seurakseen jotain kuumaa juomaa, löytyy meiltä siihenkin aivan täydellinen ratkaisu! Teekannen lämmittävä, lakritsilta maistuva Warm&Cozy yrttiteehauduke, jota voit nauttia huoletta vaikka juuri ennen nukkumaanmenoa, sillä se on luontaisesti kofeiinitonta!Teekanne Warm&Cozy yrttihauduke fiiliskuva pysty

NOCCO – se parhaan makuinen energiaa tuova juoma!

NOCCO BCAA juomia jäissä fiiliskuva

NOCCO on BCAA -juoma, josta löytyy niin kofeiinia sisältäviä kuin kofeiinittomiakin, hyvänmakuisia juomia. Uusin tulokas on Cloudy Soda, jonka hedelmänmakuinen pirteys varmasti auttaa kaamoksessakin! BCAA -juomista ja mitä BCAA tarkoittaa, pääset lukemaan tästä jutusta!

NOCCO Barebells Vitamin Well huppari takaapäin fiiliskuva

 

Vitamin Well mukana Roosa nauha -kampanjassa

Roosa nauha kuva artikkeliin

Hyvinvointijuoma sanan kaikissa merkityksissä on jo monena vuonna ollut mukana syksyn Roosa nauha -kampanjoissa. Tänäkin syksynä voi tehdä hyvää napata mukaan Vitamin Well Awake -pullo, sillä jokaisesta myydystä Roosa nauha -kampanjapullosta lahjoitetaan 0,10 € syöpätutkimukseen Roosa nauha -keräyksen kautta!

Vitamin Well todella tekee hyvää <3

Vitamin Well Awake aamiaisfiiliskuva

 

Herkuttelu sallittu, huono omatunto siitä ei!

Meillä on todella kattava valikoima mahtavia välipalaksi, treenievääksi tai vaan herkutteluhetkiin soveltuvia tuotteita. Uusimmat syksyn 2021 herkut ovat esimerkiksi Barebells -patukoiden käsittämättömän hyvänmakuinen Double Bite Peanut Crisp ja Creamy Crisp -proteiinipatukat. Suosittelemme myös maistamaan taivaallisen hyvää Banana Split -proteiinimilkshakea!

Barebells Milkshake fiiliskuva

Ei kannata myöskään unohtaa klassikkoja, jotka kulkevat kätevästi mukana ja antavat pitkäkestoista energiaa. Kyseessä on tietenkin Sun-Maid klassikkorusinat, joiden rinnalle on tullut myös ihania, kirpeitä makurusinoita!

Sun-Maid kirpeät rusinat fiiliskuva

Kun mieli tekee jotain hieman ruokaisampaa, suosittelemme suuntaamaan pakasteosastolle, sillä Kitchen Joy helpottaa arkea rapean maukkailla Chicken Bites -kananugeteilla. Nämä astetta paremmat kanapalaset kannattaa maistaa, sillä nämä palleroiset ovat aivan himottavan hyviä.

Teekannen #munteehetki on yksi parhaista hetkistä!

Mikä voisi olla parempaa kuin nautiskella syyshämärässä sohvalla kupponen teetä, nauttia vain oleilusta ja lämmöstä. Teekannen luontaisesti kofeiiniton, luomuyrttihauduke Warm&Cozy on kuin luotu tällaisiin hetkiin. Eikä se vie yöunia, sillä sen sisältämät yrtit rauhoittavat ja lämmittävät sopivasti.

Teekanne Warm&Cozy fiiliskuva sohvalla

Kuten Teekannen teessä yleensäkin, tässäkin ainesosat ovat aitoja ja laadukkaita, taaten sinulle täydellisen teehetken. Ja kaikki ainesosat tietenkin luomuna!

Sytytä siis kynttilät, käperöidy sohvan kulmaan, ota teekuppi käteen ja laita suosikkisarjasi pyörimään.

Näillä pärjää vähän pidemmällekin, kannattaa käydä kurkkaamassa säännöllisesti mitä kaikkea me täällä ollaan löytöretkeilty suomalaisten ruokapöytiin! Sitä jotain vähän parempaa löytyy varmasti jatkuvasti, tällä porukalla ei voi kun onnistua!

Henkilökuntaa tenniskentällä fiiliskuva mustavalkoinen

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.