Halo Top

Halo Top on herkullisen kermaista jäätelöä, joka sisältää 320-360 kilokaloria per purkki. Vähäkalorisissa Halo Top -jäätelöissä mausta ei ole tingitty!

Katso tuotteet

Syntisen hyvää jäätelö, mutta vähemmän kilokaloreita.

Vähennä kaloreita, älä makua. Kokeile herkullisen kermaista Halo Top -jäätelöä, yksi purkki sisältää 320-360 kilokaloria ja 20 grammaa proteiinia, mikä tekee siitä täydellisen herkun, jonka voi syödä huoletta. Ei muutakun lusikat valmiiksi.

Vihdoinkin jäätelö, jota voit syödä hyvällä mielellä.

Halo Top -jäätelöistä ainutlaatuisen tekee se, että vaikka kyse on kevytjäätelöstä, mausta ei ole tingitty. Halo Top on vähintään yhtä kermaista ja herkullista kuin tavallinen jäätelö, mutta sisältää vain murto-osan tavallisen jäätelön kaloreista. Maista vaikka itse!

Lusikoitavat Jäätelöreseptit

Nyt lusikat valmiiksi, sillä täältä löydät herkullisia jäätelöreseptejä!

Mitä jos voisitkin yhdistää jäätelön ja juustokakun? Tai jäätelön ja täyteläisen maapähkinävoipiirakan? Nyt sinun ei tarvitse enää miettiä, sillä näillä resepteillä onnistut varmasti!

Halo Top Reseptit

Halo Top Vinkki

Anna Halo Top -jäätelön sulaa 5-10 minuuttia ennen syömistä!

Olet ehkä huomannut, että Halo Top -jäätelösi saattaa olla normaalia kovempaa - se on vain hyvä asia! Syy siihen on, että emme käytä jäätelössä keinotekoisia makeutusaineita tai aineita, jotka tekevät koostumuksesta pehmeämpää. Anna siis jäätelön sulaa 5-10 minuuttia ennen syömistä, jolloin lusikointi on paljon helpompaa ja koostumuskin kermaisempi.

Ajankohtaisimmat herkuttelu-uutiset

Halo Top pysyy ajan tasalla Instagramissa, tule mukaan ja näe aina uusimmat maut ja vinkit herkutteluun!

Halo Top Instagramissa

Halo Top -tuotteet