Halo Top

Halo Top on herkullisen kermaista jäätelöä, joka sisältää 320-360 kilokaloria per purkki. Vähäkalorisissa Halo Top -jäätelöissä mausta ei ole tingitty!

Katso tuotteet

Syntisen hyvä jäätelö, mutta vähemmän kilokaloreita.

Vähennä kaloreita, älä makua. Kokeile herkullisen kermaista Halo Top -jäätelöä, yksi purkki sisältää 320-360 kilokaloria ja 20 grammaa proteiinia, mikä tekee siitä täydellisen herkun, jonka voi syödä huoletta. Ei muutakun lusikat valmiiksi.

UUDET KAURAJÄÄTELÖT NYT KAUPOISSA!

Nyt lusikat valmiiksi, sillä olemme saaneet valikoimiin ihania kaurauutuuksia.

Toinen maku valloittaa suklaan ja maapähkinävoin yhdistelmällä, toinen jäätelöistä on suloinen suolaisen ja makean liitto herkullisen täyteläisellä karamellilla ja rapeilla suklaapäällystetyillä pretzeleillä. Halo Top Plant Based -jäätelöt ovat vegaanisia ja markkinoiden ainoat vähäkaloriset kasvipohjaiset jäätelöt. Nämä jäätelöt maistuvat takuulla myös perinteisten, maitopohjaisten jäätelöiden ystävälle.

Halo Top -vinkki

Anna Halo Top -jäätelön sulaa 5-10 minuuttia ennen syömistä!

Olet ehkä huomannut, että Halo Top -jäätelösi saattaa olla normaalia kovempaa - se on vain hyvä asia! Syy siihen on, että emme käytä jäätelössä keinotekoisia makeutusaineita tai aineita, jotka tekevät koostumuksesta pehmeämpää. Anna siis jäätelön sulaa 5-10 minuuttia ennen syömistä, jolloin lusikointi on paljon helpompaa ja koostumuskin kermaisempi.

Ajankohtaisimmat herkuttelu-uutiset

Halo Top pysyy ajan tasalla Instagramissa, tule mukaan ja näe aina uusimmat maut ja vinkit herkutteluun!

Halo Top Instagramissa

Halo Top -tuotteet

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.