Kolme tapaa hauduttaa täydellinen kupillinen vihreää teetä

Vihreän teen haudutuksessa veden lämpötila ja haudutusaika ratkaisevat. Löydä juuri sinulle sopiva tapa.

Vihreää teetä käsitellään poimimisen jälkeen hyvin vähän ja voikin sanoa, että se on teetä luonnollisimmillaan. Täydellisen kupillinen vihreää teetä voi valmistaa monella tavalla – tässä kolme erilaista haudutusvaihtoehtoa:

  1. Kaada kiehuvaa vettä teen päälle. Anna hautua viisi minuuttia, silloin teen maku on voimakkaimmillaan.
  2. Kiehauta vesi ja anna sen jäähtyä n. 60 °C:ksi. Kaada jäähtynyt vesi teen päälle ja hauduta kolme minuuttia.
  3. Keitä vesi, kaada se kiehuvana teen päälle ja kaada vesi saman tien pois. Kaada uusi kierros kiehuvaa vettä teen päälle ja hauduta 2–3 minuuttia.

Nämä eri tavat on suunniteltu siten, että jokainen niistä tuottaa erilaisen tanniinipitoisuuden teessä. Jotkut vihreän teen ystävät käyttävät teenlehtiä toisen tai kolmannenkin kerran. Kokeile itse ja löydä tapa, joka sopii sinulle parhaiten.

Vihreä tee on hyvinvoinnin lähde

Vihreää teetä on käytetty vuosisatojen ajan terveyden ja nestetasapainon ylläpitoon veden ohella. Se sisältää runsaasti antioksidantteja ja huomattavasti vähemmän kofeiinia kuin kahvi. Vihreä tee onkin todellinen hyvinvoinnin lähde, jonka parhaat terveyshyödyt voi saavuttaa nauttimalla neljä kupillista päivässä. Valikoitujen yrttien ja hedelmien lisäys tekee vihreästä teestä ainutlaatuisen makuelämyksen.

Vihreä tee nautitaan useimmiten sellaisenaan, mutta siitä saa myös hyvää jääteetä.

Teekannen teet ovat aina lisäaineettomia, sokerittomia ja 100% hyviä!

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.