Sun-Maid -rusinat ovat mukana Koko Suomi Leipoo -ohjelmassa. Luvassa on ohjelman kilpailijoiden loihtimia herkullisia rusinareseptejä, jotka tulemme jakamaan myös täällä.

Koko Suomi Leipoo viralliset jaksot alkavat MTV3-kanavalla 10.1.2022.

 

PASTEIJA

Koko Suomi Leipoo -ohjelman ensimmäisen joulujakson teknisessä tehtävässä valmistettiin pasteija, jonka täytteeseen kuuluu rusina.

Tämän pasteijan täytteeseen kuuluu mm. Sun-Maid -rusina, joka tekee siitä ihanan jouluisen. Valmista tämä herkku jouluiseen aamupalapyötään tai brunssille.

Jouluinen rusinapasteija

JOULUKRANSSI

Toisen joulujakson teknisessä tehtävässä valmistettiin jouluinen tuulihattukranssi, jossa Sun-Maid -rusinat tuovat ihanaa jouluista makua.

Katso resepti

Sun-Maid rusinat sopivat pieneen makeannälkään, lisäenergiaksi, leivontaan tai vaikka matkaevääksi

Ikoninen punainen rusinarasia on täynnä viinirypäleitä, joilla on kokemusta!

Kalifornian auringon alla kasvaneet ja kuivaneet Sun-Maid -rusinat ovat suomalaisten suosikkeja vuosikymmenten takaa. Sun-Maidin rusinat sisältävät aurinkoa ja rypäleitä, eipä muuta. Sun-Maid on jo yli 100-vuotias brändi ja siksi se herättää meissä monissa lämpimiä muistoja erityisesti lapsuudesta. Rusinat sopivat myös aikusuuteen: niillä on helppo makeuttaa puuro, mysli tai jogurtti. Tai ottaa mukaan välipalaksi tai urheilusuoritukseen antamaan energiaa. Maista myös uusia kirpeitä ja maustettuja rusinoita. Ne ovat jotain aivan uutta auringon alla.

Tutustu Sun-Maid -tuotteisiin
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.