Jotain perinteistä, jotain uutta

Lejos on ollut joulun sanansaattaja jo yli sadan vuoden ajan.

Monet Lejoksen maahantuomat tuotteet, kuten Sun-Maid-rusinat, Sunsweet-luumut ja Van Houten -kaakao, ovat tärkeä osa suomalaista joulupöytää. Kehitimme rakastetuista herkuista upean joulumenun, jossa yhdistyvät perinteet, uudet ideat ja helppo toteutus. 

jouluinen tiramisu

Nyt kokataan moderni jouluateria rakastetuista herkuista!

Meillä kaikilla on varmasti makumuistoja ikonisista Sun-Maid-rusinoista, ihanan pehmeistä Sunsweet-luumuista ja täyteläisestä Van Houtenin kaakaojauheesta. Lejos tuntee suomalaisen joulun yli sadan vuoden kokemuksella, ja Satokausikalenteri sai kunniatehtävän suunnitella modernin joulupöydän menun ikonisista tuotteistamme.  

Joulumenumme rakenne on tuttu, mutta kaikissa ruokalajeissa on jotain uutta ja yllätyksellistä. Alkuruoaksi nautitaan luumu-rusinachutneyta, joko jouluisen juustolajitelman tai perinteisen riisipuuron kera kera. Pääruoaksi herkutellaan luumuilla ja vuohenjuustolla täytetyllä broilerinfileellä, joka tarjoillaan makeaksi paahdetulta ruusukaalipediltä. Aterian kruunaa suklainen puolukkatiramisu, ja palan painikkeeksi siemaillaan rusinoilla höystettyä glögiä. 

Raaka-aineet ovat siis Lejoksen tuttuja herkkuja, mutta katsoppa toteutus! Nappaa inspiroivat reseptit talteen ja testaa jo pikkujoulukaudella. 

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.