Iltalehden Kultainen Pippuri -palkinto jaetaan vuoden parhaille ruoille. Hungry Chef -pizzahjauhot voittivat vuoden 2018 Leipuri apuri -kategorian.
Hungry Chef 00-pizzajauhot palkittiin vuoden Leipurin apurina
Iltalehden elintarvikekilpailu Kultainen Pippuri palkitsi perjantaina 26.1.2018 jo kolmannen kerran vuoden parhaita elintarvikkeita. Palkintokategorioita oli kuusi: Arjen helpottaja, Vuoden innovaatio, Vuoden herkku, Vuoden välipala, Leipurin apuri ja Arjen luksus.
Hungry Chef 00-pizzajauhot ylsivät voittoon Leipurin Apuri 2018 -kategoriassa. Kategorian voittaja ratkesi tuomareiden äänestyksessä ja perusteluina olivat mm. siisti ja helppokäyttöinen pakkaus.
Pizzanpaistajalla ei mene jauhot suuhun Hungry Chef -pizzajauhon kanssa
Hungry Chef -pizzajauhojen juju on pizzan valmistamiseen ihanteellinen, erittäin hieno 00-jauhatus. Pizzan leipominen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja siistiä: jauhot toimitetaan tiiviissä, sotkemattomassa muovipakkauksessa, jonka korkki pitää jauhon siististi pakkauksessa ja kosteuden ulkona.
Täydellinen pizzapohja
Hungry Chef -pizzajauhoilla syntyy maailman paras pizzapohja, jonka päälle sopii rakentaa vaikkapa Päärynä-vuohenjuustopannupizza ilmakuivatulla kinkulla!