Ella's Kitchen: Laadukkaat ruokatuotteet lapsille

 

Lapsiperheiden luottokumppani

Me Lejoksella tiedämme, että vanhemmat haluavat tarjota lapsilleen vain parasta - siksi olemme sitoutuneet maahantuomaan ja kehittämään tuotteita, jotka vastaavat perheiden arjen tarpeisiin. Valikoimamme on suunniteltu helpottamaan kiireistä perhearkea, tarjoten maistuvia ja monipuolisia vaihtoehtoja, jotka sopivat eri ikäisille lapsille. Tuotekehityksessämme panostamme erityisesti siihen, että ruokatuotteemme ovat sekä maistuvia että käteviä käyttää. Meille on tärkeää, että ruokahetket ovat ilon ja yhdessäolon hetkiä, jolloin perheen pienimmätkin voivat nauttia aterioistaan ilman turhaa häslinkiä. Lejos on suomalainen perheyritys, joka on jo yli 100 vuoden ajan tuonut maapallon parhaita brändejä kaikkien suomalaisten ulottuville. Myymme, markkinoimme ja tuomme maahan raikkaita juomia ja herkullista syötävää. Olemme myös yksi Suomen parhaista työpaikoista, toteuttaen edelleen yhtiön perustajien alkuperäistä missiota: tuomme sitä jotain parempaa elämän eri hetkiin.

Maku, monipuolisuus sekä ympäristö etusijalla

Kun suunnittelemme uusia tuotteita, pidämme aina mielessämme, että lapset ovat seikkailunhaluisia makumatkailijoita. Haluamme tarjota heille mahdollisuuden tutustua erilaisiin makuja ja tekstuureja sisältäviin tuotteisiin. Tämä ei ainoastaan rikasta lapsen ruokakokemusta, vaan myös tukee heidän kasvuaan ja kehitystään. Valikoimamme kattaa laajan kirjon tuotteita, jotka on suunniteltu sopimaan lapsen eri kasvuvaiheisiin. Olipa kyseessä sormiruokailuun sopivat naposteltavat tai helposti kuljetettavat välipalat, meiltä löytyy vaihtoehtoja, jotka maistuvat pienille herkkusuille ja sopivat vanhempien kiireiseen elämäntyyliin. Vastuullisuus on yksi Lejoksen perusarvoista. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme niin, että se on sopusoinnussa ympäristön kanssa: tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että kiinnitämme huomiota pakkausmateriaalien valintaan ja pyrimme vähentämään jätteen määrää tuotantoprosessissamme. Meille on tärkeää, että voimme tarjota tuotteita, jotka eivät ainoastaan ilahduta perheen pienimpiä, vaan myös tukevat kestävämpää tulevaisuutta. Tämän vuoksi teemme jatkuvaa työtä löytääksemme uusia innovatiivisia ratkaisuja, jotka edistävät ympäristön hyvinvointia.  
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.