Elintarvikkeiden tukkuliike - asiakkaan tarpeet etusijalle

Lejos - Suomalaisen elintarviketukkuliikkeen keskiössä asiakkaat

Lejos on pitkän historian omaava, suomalainen perheyritys, joka on omistautunut tuomaan suomalaisille laadukkaita ja herkullisia elintarvikkeita jo yli sadan vuoden ajan. Meillä on ollut etuoikeus markkinoida ja tuoda Suomeen maapallon parhaita brändejä, jotka ovat keränneet suuren suosion suomalaisten keskuudessa. Päämääränämme on tyydyttää suomalaisten asiakkaiden tarpeet ja tarjota heille juuri sitä, mitä he seuraavaksi kaipaavat.

Olemme vahvasti kasvava elintarvikkeiden myynti-, markkinointi- ja maahantuontiyritys Suomessa. Vaikka tuomme maahan tunnettuja brändejä, panostamme yhä enemmän myös omien tuotemerkkiemme kehittelyyn ja markkinointiin. Uskomme, että suomalaiset kuluttajat ansaitsevat tuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan heidän ainutlaatuisiin tarpeisiinsa, ja siksi pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotevalikoimaamme.

Lejoksen monipuolinen tuoteportfolio

Lejoksen brändiportfolio on täynnä suomalaisille kuluttajille tuttuja ja rakastettuja tuotemerkkejä. Meidän valikoimastamme löytyvät muun muassa NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid, Sunsweet, Van Houten, Kitchen Joy ja Dole - kaikki tuotteet, joita suomalaiset arvostavat ja joista he nauttivat päivittäin. Haluamme tarjota Suomessa parhaita elintarvikkeita ja juomia, jotta jokainen suomalainen voi nauttia elämästä täysillä.

Eikä siinä vielä kaikki. Olemme myös tuoneet markkinoille oman brändimme, Lagom ja Hungry Chef, joiden tuotteet on suunniteltu nimenomaan suomalaisten kuluttajien tarpeiden mukaan. Emme halua vain tarjota valikoimaa tuotteita, vaan tuotteita, jotka vastaavat suomalaisten kuluttajien elämäntyyliä ja toiveita. Siksi panostamme jatkuvasti tuotteidemme kehittämiseen ja uusien trendien seuraamiseen, jotta voimme tarjota suomalaisille juuri sitä, mitä he haluavat ja kaipaavat.

Olemme täällä sinua varten

Lejos on sitoutunut olemaan suomalaisten asiakkaidemme luotettava kumppani ja tarjoamaan heille erinomaista palvelua. Olemme valmiina vastaamaan tarpeisiisi ja auttamaan sinua löytämään juuri ne tuotteet, jotka täyttävät toiveesi ja vaatimuksesi. Meidän yhteistyömme ei pääty pelkästään tuotteiden myyntiin, vaan haluamme olla mukana tukemassa suomalaisten kuluttajien arkea ja juhlaa.

Jos haluat saada lisätietoja tuotevalikoimastamme tai tarvitset apua oikean tuotteen valinnassa, ota meihin yhteyttä. Voit soittaa meille vaihteeseemme numeroon +358 20 741 3800 arkisin klo 8-16. Tiimimme asiantuntijat auttavat sinua mielellään ja varmistavat, että saat juuri sitä, mitä tarvitset. Olemme täällä sinua varten ja haluamme olla osa suomalaisen elämäsi parhaita hetkiä.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.