90 min
Helppo
4 annosta

Peggyn Havaijilainen kanaburger

Kun ihan tavallinen hampurilainen ei vaan riitä, kannattaa kokeilla Peggyn havaijilaista kanaburgeria, jonka kruunaa luumu-ananassalsa!

Valmistusaineet

    Näistä hampurilaiset rakentuvat::
  • 4 hampurilaissämpylää
  • 4 havaijilaista kanapihviä
  • 4 cheddarjuustoviipaletta
  • luumu-ananassalsaa
  • salaattia
  • maustekastikkeet oman maun mukaan
    Marinadi kanapihveille:
  • 1 dl soijaa
  • 1 dl ketsuppia
  • 1/2 dl ruokosokeria
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 rkl raastettua inkivääriä

Valmistusohje

Valmista ensin luumu-ananassalsa:

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa luumut kahtia.
  2. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään ja anna maustua noin tunti.

Marinoi sitten kanapihvit:

  1. Kuori ja raasta inkivääri sekä valkosipuli. Sekoita marinadin aineet keskenään.
  2. Marinoi fileitä noin tunti. Nosta fileet lautaselle ja poista ylimääräinen marinadi pinnasta.
  3. Paista paistinpannulla tilkassa öljyä kypsäksi ja nosta lopussa juustoviipale pihvin päälle.
  4. Täytä burger salaatilla, pihvillä, luumu-ananassalsalla  ja oman maun mukaan maustekastikkeilla.
Jaa resepti

Tuotteet

Sunsweet Kivettömät luumut pussi

Sunsweet Kivettömät luumut pussi

Avaa tuote
Dole Tropical Gold ananaspalat mehussa

Dole Tropical Gold ananaspalat mehussa

Avaa tuote
Borges Classic oliiviöljy

Borges Classic oliiviöljy

Avaa tuote
Kaikki tuotteet
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.