Poista parsasta puumainen osa päistä ja kuori kevyesti.
Leikkaa parsat kolmeen osaan ja paahda kuumalla pannulla oliiviöljyn kera ja mausta suolalla. Varo kypsentämästä liikaa. Parsa saa jäädä hieman napakaksi.
Tämän jälkeen laske hieman lämpöä ja laita kinkut pannulle oliiviöljyn kanssa ja paista molemmilta puolilta, kunnes ovat rapeita.
Pese ja kuivaa salaatit. Asettele tarjoilukulhoon ja laita päälle paahdetut parsat ja rapeat kinkut.
Mausta suolalla, pippurilla ja oliiviöljyllä. Tarkista maku. Voit halutessasi korvata salaatit muilla lajikkeilla.
Tonnikalamajoneesi
Yhdistä valutettu tonnikala ja majoneesi huolellisesti.
Lisää joukkoon murskattu valkosipuli ja sitruunanmehu.
Mausta pippurilla ja oliiviöljyllä sekä tarvittaessa suolalla. Tarkista maku.
Tarjoile salaatin kanssa.
Jaa resepti
Lisää reseptejä
Paistettua viikunaa ja hunajaista juustoa -Myslisnäkkärit
Myslisnäkkärin rapeus ja mahtava annos siemeniä yhdessä pehmeän juuston ja makean viikunan kanssa on lyömätön makuyhdistelmä!
Grillatut, säilötyt munakoisot
Vaihtelua juustopöytään tai lisukkeeksi saat näillä grillatuilla, säilötyillä munakoisoilla. Sopii myös hieman erikoisemmaksi ruokalahjaksi!
Bataattikeitto paahdetulla kukkakaalilla ja kuivatuilla luumuilla
Lämmittävä ja maukas sosekeitto bataatista. Sosekeitto valmistuu nopeasti ja kuivatut luumut tuovat siihen uudenlaista suutuntumaa.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavillaTuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.