Couscous-salaatti
Couscous-salaatti on ruokaisa lisuke tai mikseipä vaikka pääruoka. Proteiinilisällä tästä saa maukkaan ja täyttävän pääruoan, mutta tämä salaatti täydentää loistavasti myös kala- kana- tai liharuokia lisukkeena.
Helppo
Valmistusaineet
- 3,5 dl vettä
- 3,5 dl couscousia
- 1,5 dl rusinoita
- 1 paprika
- 1 pieni kesäkurpitsa
- 1 pieni punasipuli
- 1 dl herneitä
- 1 rs kirsikkatomaatteja
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl voita
- 1 rkl hunajaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
- Kiehauta rusinat voilla maustetussa vedessä
- Kaada rusinavesi couscousin päälle. Lisää öljy, hunaja sekä mausteet ja sekoita huolella
- Paista pieniksi pilkotut kasvikset oliiviöljyssä kypsiksi ja sekoita couscousin joukkoon
Kastikkeeksi salaatille sopii mainiosti maustamattomasta jogurtista, kurkusta ja valkosipulista tehty kastike.
Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.