Vinkkejä mokkapalojen kuorrutukseen

Mokkapaloja voit varioida helposti erilaisilla kuorrutteilla ja pienellä twistillä saat mokkapaloihin kivaa vaihtelua. Mokkapalalähettiläämme Hanna Sumari kokosi meille vinkkejä mokkapalojen koristeluun, näistä löytyy jokaiseen kesän juhlaan jotakin.

1. Suklaaruusukuorrute

Tekemällä kuorrutteesta ruusun muotoisen saat tähän klassikkoleivonnaiseen ihanaa juhlantuntua.

Mokkapalakuorrute
½ dl kahvia
6 dl tomusokeria
¾ dl Van Houten kaakaojauhetta
100g voita

Tee kaksinkertainen annos tätä mokkapalakuorrutetta. (Määrä on laskettu uunipellin kokoiselle pohjalle) Levitä puolet lämpimänä vielä aavistuksen lämpimälle pohjalle. Anna lopun kuorrutteen jäähtyä, vatkaa se vaahdoksi ja laita pursotinpussiin, jossa on tähtitylla.
Leikkaa mokkapalat n. 4x4 cm ruuduiksi ja pursota jokaiselle ruusu. Suihkuta ruusuille kultaista kimallesprayta.

Keväiset mokkapalat

2. Tuorejuustokuorrutus

Ruusukultainen kimallespray saa nämä tuorejuustoruusut hohtamaan, mutta ne ovat kauniita myös sellaisenaan.

Tuorejuustokuorrutus

400 g tuorejuustoa
3 dl tomusokeria
1½ dl kuohukermaa

Sekoita tuorejuusto notkeaksi, siivilöi tomusokeri sekaan ja vatkaa sekaisin. Lisää kerma ja vatkaa kunnes kuorrutteesta tulee paksua ja kuohkeaa. Voit leivittää kuorrutteen pohjan päälle lastalla tai pursottaa siitä ruusukkeita.

3. Mansikoita ja valkosuklaata – cocktailpala-mokkapalat

Mokkapalat pienenä coctailpalana on mainio idea juhliin.

Kuorruta pohja normaaliin tapaan mokkapalakuorrutteella. Anna jäähyä ja leikkaa sitten pohja pieniksi kuutiiksi Sulata valkosuklaa ja laita pursotinpussiin. Leikkaa pussin kärkeen pieni reikä. Pursota mansikoille viiruja valkosuklaasta ja anna suklaan kovettua.

Pistä coctailtikkuun mansikka, mustikka ja syötävän orvokin kukka ja paina tikku mokkapalaan.

4. Pitsikuvioidut mokkapalat

Pitsikuviointi tekee mokkapaloista ihanan juhlavan näköiset.

Kuorruta pohja normaaliin tapaan mokkapalakuorrutteella. Laita pohjan päälle pieni pitsiliina ja tupsuta siivilän läpi päälle tomusokeria. Nosta liina pois ja leikkaa pohja sopiviksi paloiksi.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.